Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van jövője a grafikus szakmána...

Van jövője a grafikus szakmának? A válaszodat indokold, kérlek!

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 17:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább úgy kérdezem, miért ne lenne?

Gyakorlatilag minél fiatalabb valaki annál több online felületen, annál nagyobb időben ömlik rájuk a marketing. Amit látványos, színes-szagos megjelenéssel kell eladni.

2021. márc. 21. 17:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, mert létezik marketing és több milliárd termék.
2021. márc. 21. 17:10
 3/13 A kérdező kommentje:
De már vannak olyan platformok ahol 5 perc alatt eltud bárki készíteni egy weboldalt, és még a logónak is az a lényege,h minnél egyszerűbb legyen.
2021. márc. 21. 17:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a "weboldal" és az a logó és egyéb olyan is lesz, ha nem szakmabeli csinálja....
2021. márc. 21. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Persze, minden szakmának van, amit nem tud egy AI automatizálni.

A kreatív alkotó munkák pont ilyenek.

Itthon nehéz lehet vele talán (nem vagyok a szakmában),mert a béke segge alatt van a grafikai minősége az országnak, de ez javul szépen-lassan, már egyre több pozitív példa van.

Egy ügyvéd, bíró vagy könyvelő sokkal inkább félhet, ezeket a szakmákat már most kezdik felváltani a szoftverek.

2021. márc. 21. 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

#3 max landing paget, nem pedig egy komplett webshopot, egyéni termékre szabottról meg ne is beszéljünk.

Ha ez így működne, akkor mindenki 20 éves suzukival járna és senki nem venne 60 millióért Porschet.

2021. márc. 21. 17:36
 7/13 A kérdező kommentje:

Vki még nézzen rá erre az oldalra:

[link]

És utána mondja, h van jövője pls.

Ha én üzlet ember lennék szerintem én is inkább a sablonosat választanám. Szerintem mindenkinek van szép érzéke, hogy ezzel a word pressel el tudjon készíteni egy megnyerő weboldalt.

2021. márc. 21. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, akkor hidd ezt és legyél betanított szalagmunkás.

te már előre eldöntötted, hogy nincs jövőd. Így nem is lehet rajtad segíteni.

2021. márc. 21. 18:03
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem akarom ezt hinni! Épp ezért tettem ki a kérdést.

De fel frissülve, teli energiával és ötletekkel, már elhiszem, hogy egy kis plusszal lehet jövője.

2021. márc. 21. 18:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem a WordPress t, még csak nem is versenytárs egy igazi grafikusnak.
2021. márc. 21. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!