Félek a diákmunkátol? 16/L
Szerintem vágj bele. Ki kell lépni a komfortzónából máskor is ahhoz hogy előrébb juss az életben.
Amúgy meg ha nem jön be a dolog, akkor felülsz a vonatra és hazamész.
ha létező, leellenőrizhető, normális cég, nyugodtan :)
eleve juss el a jelentkezésig, aztán ha felvettek, parázol majd. de nyugi. az ilyen helyeken főleg szeretnek diákokat foglalkoztatni, esélyesen nem is egyedül leszel kezdő ott, ha meg mégis, akkor is megértőek lesznek a többiek jó eséllyel.
ha a családod meg tudja oldani időben és anyagilag, kísérjen el szülőd vagy bátyád vagy bárki, csak az első éjszakára, hogy ha mégsem stimmel valami, kéznél legyen. meg neked is plusz biztonság, hogy van ott valaki aki segít beköltözni, vásárolni, elég stresszed lesz anélkül is, hogy ezeket mind egyedül kéne kitalálnod.
Igen, kétszer átolvastam hogy mivan, aztán jutottam a nyolcas válaszig😂 semmi baj:)
Az 5osnek es a 6osnak nagyon szepen koszonom. Teljesen igazatok van, ha esetleg felvesznek mindenkepp magammal viszek valakit, a beilleszkedessel szerintem nem lesz baj, könnyen baratkozom. Aztan pedig ha ugy latom minden rendben maradok, es igyekszem majd tamaszkodni 1 valakire aki szimpatikus. Örök hálám az 1-5-6nak! Annyira már nem aggódok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!