Csak én érzem kevésnek, vagy tényleg kevés amit kőművesként kapok?
Figyelt kérdés
Leszögezném, nem azért tanultam 16 éves koromig, hogy sz.ért h.gyért dolgozzak. Pár éve dolgozok ennek a fővállalkozónak, tipikus G mercis zsírtokájú vállalkozó. Napi 10 óra meló, hajnalban összeszed minket a céges Sprinter. Hétfőtől szombatig melózunk. természetesen minimálbérre jelent be, majd borítékbe kapok még mellé négyszázezer ft-ot. Amit én marha kevésnek érzek. Kollégák is panaszkodnak, mondták, hogy neten olvasgatják(gyakorin, fb), hogy napi 30ért már segédmunkás sincs.2021. márc. 19. 15:40
11/15 anonim válasza:
Teljesen elképzelhető. Sőt a 400 is. Csak arra akartam célozni, hogy ez egyik hónapban van, másikban lehet nincs. Táppénz, betegszabadság, nyugdíj és társaiknál ezeket nem veszik figyelembe. Vendéglátóipar ugyan ez. Lehet hogy 300at kapott a vírus előtt, de a támogatást most a bejelentett bérre kapja. Ez az egész szomorú!
12/15 anonim válasza:
Az építőipar az sajnos már 20 éve is pont ugyan ilyen volt, és akkor még híre sem voltak ennyire elszált szakmunkás fizetések.
13/15 anonim válasza:
Ez pont a határa a jó fizetésnek. Annyilva lehetne több jutattás esetleg, hogy aranyból készült toi toi wc-t biztosítson nektek a zsírdisznó.
14/15 anonim válasza:
Haha, szerintem 4 milliót kellene még zsebbe kapnod, persze naponta. De 16 éves koráig tanul valaki akkor nyilván ennek a többszöröse is reális. A legtöbben 7 évesen kiesnek az iskolából és mennek a cérnagyárba, meg WC-t pucolni. Én tegnap találkoztam egy olyan emberrel akinek voltak fogai és mondta, hogy ő 11 éves koráig bírta az iskolát. Nem semmi alak volt.
Azt is mesélte, hogy úgy tud spórolni hogy a napi 25-30 "aktimelt" levette napi 15-re. Nehéz hozzászokni, de valamit valamiért.
15/15 anonim válasza:
Tudod mennyi a diplomas tanarok fizetese idiota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!