Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Napi pár óra munka is durván...

Napi pár óra munka is durván lefáraszt, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Most passzív félévem van, és hetente kb 20 óra diákmunkát szoktam vállalni csak mert egyrészt túljelentkezés van így sokkal többet nem is tudnék, másrészt meg nagyon lefáraszt. Kérdőíveket töltetek ki telefonon,annyira nem is kéne megterhelőnek lennie, de nem igazán szeretek beszélni, így mégis az. Van hogy egy nap csak 4 órát dolgozom, de mégis miután hazajövök semmihez nincs kedvem vagy energiám és csak céltalanul netezek. :( Váltani sem tudok másik melóra mert ennél csak még rosszabb lehetőségek vannak. Nem látom a fényt az alagút végén munkaügyileg. :( Tudom, hogy sokan vagyunk így, de engem ez különösen rosszul érint.

2021. márc. 16. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
vérvétel, vérvizsgálat. Lehet, hogy vitamin, nyomelem, stb. hiányod van.
2021. márc. 16. 17:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Ráadásul azért passziváltam mert ott hagyom az egyetemet, és ebben a félévben akarnék teljes munkaidős állást találni... de már teljesen elment a kedvem a munkától, eddig 5 fajta munkába tudtam beleszagolni, és mindegyik totál leszívott, plusz volt ahol még a munkatársak is idegesítettek sajnos. Ráadásul most a covid miatt igazából válogatni sem nagyon lehet, de valójában előtte sem volt sok lehetőség. Kezdem feladni. :(
2021. márc. 16. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézésd meg a pajzsmirigyed.
2021. márc. 16. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a való életben.

Majd, ha valóban szükséged lesz a pénzre megjön a munkakedv is meglátod. Kérdés mire leszel akkor alkalmas?

2021. márc. 16. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!