Milyen helyre lenne érdemes jelentkeznem?
Csak érettségivel rendelkezem és nincsem semmi munkatapasztalatom. Diákmunkám sem volt még. Nem szeretnék belemenni miért nem, nem ez a lényeg.
Az álláshirdetések nagyjánál vagy kifejezetten diákoknak ajánlanak munkát vagy minimum 1-2 év tapasztalat szükséges. Egyik kategóriába sem esek bele és kezdek elkeseredi. Nem hosszútávra keresnék, mivel egyetemre tervezek menni még idén Szeptemberben.
Esetleg, aki tud olyan helyről, ahova munkatapasztalat nélkül is lehet menni dolgozni pár hónapra, leírná itt nekem? Sokat segítene. Köszönöm!
Szerintem a gyakornoki helyekre kötelező a hallgatói jogviszony és alapból olyanokat keresnek álltalában, akik már egyetemisták 1-2éve (persze biztos van kivétel)
Amúgy kérdező nem tudom..irodai munka? pl:
Na épp ez az, hogy nem sok midnenhez munka szempontjából.
Jól főzök, szeretek kézműveskedni és rajzolni, viszonylag gyorsan tudok tanulni...még babysitter álláson gondolkoztam, csak a mostani helyzet miatt viszonylag kevesen keresnek, mert sokan vannak otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!