Szociális fóbia és új munkahely ?
Figyelt kérdés
Szociális fóliában szenvedek, azonban új munkahelyen fogok kezdeni jövő héten, ami egy kis lelki problémát okoz , mivel láttam az új helyet , embereket. Irtóztam attól ahogyan néztek, viszont szeretnék ott dolgozni ( mezogazdasag , gyartosor) Mit tehetnék ?mivel kuzdhetnem ezt le ? Félek hogy nem felelek meg az elvárásoknak és hogy csalódást okozok. Egyenesen rettegek a keddi naptól , mit mondjak vagy mit csináljak? Talán nem leszek szimpatikus az embereknek , nem hozom a tökéletes dolgozó formát , vagy esetleg eltévesztem a munkafolyamatot mivel látássérült is vagyok. Mit tegyek ?2021. márc. 13. 12:11
1/2 anonim válasza:
Ne parazd tul! Kepzeld el az egeszet mint egy tapasztalat gyujtest, nyilvan ha nem fog tetszeni akkor nem fogsz ott maradni, de azert adj neki idot hogy beleszokj. Az emberekkel legyel kedves, nem kell tul nyitottnak lenned, de ne is zarkozz el. Kerdezz ha nem tudsz valamit! Mindenki izgul az uj allas elott, nem vagy egyedul ezzel. En is nemreg kezdtem egy uj helyen. Nekem is nehez volt, de aztan belejottem, fel a fejjel!😄
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatás, sajnos nem kaptam meg az állást. :(
2021. márc. 16. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!