Diákmunka egyetem mellett 1400-as nettó órabérrel jónak számít?
Figyelt kérdés
Heti 20-24 órát dolgozok, szoftverfejlesztés. MSC villamosmérnök hallgató vagyok.2021. márc. 11. 21:07
1/3 anonim válasza:
Az már a jobban fizetett diákmunkák között van. De kérdés, hogy egy félállásban nem keresnél-e többet?
2/3 anonim válasza:
Igen jónak számít, mert a cégek a diákokat úgy tekintik sok esetben, hogy örüljön h tapasztalatot szerez. Én egyetemistaként 2 éve 1000 ft-ért mentem el, mert kellett a gyakorlati igazolás és a tapasztalat. Később ez nagy előny volt, hogy oké 1 évig annyiért dolgoztam, de jelentkezhettem olyan helyre ahol friss diplomásként 1 év tapasztalatot már elvártak.
3/3 anonim válasza:
Tapasztalat szerzésnek tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!