Jó munkalehetőséget Nyíregyházán?
A fogalmazással soha nem volt gondom, különben nem jelentették volna meg az eddigi cikkeimet. Itt csupán érdeklődök. Vagy azt gondolod, olyan oldalra fogok remekbe szabott önéletrajzot rittyenteni, ahol ilyen udvarias válaszokat is kaphatok?
Ha pedig nehéz értelmezni egy több mondatrésszel ellátott kérdést, inkább ne is próbáld meg sértegetésekkel nyugtatni csökevényes képességeidet...
Hogy félreértés ne essék: én itt nem munkaadókat keresek, hisz gondolom ők sem itt keresik a munkavállalókat...
A kérdésem tájékozott Nyíregyháziakhoz szól!
Hogy csak a legalapvetőbbeket:
1. "De"-vel nem kezdünk mondatot.
2. "Lelkesség"? Talán lelkesedés.
Az hogy jártál a NyF-re és jelentek meg cikkeid, még semmit nem jelent. De majd most biztos jön a duma, hogy mert fáradt voltál. (Nekem szabad De-val mondatot kezdeni, nem vagyok újságíró :-) )
www.kozigallas.gov.hu, www.afsz.hu, illetve szerintem az álláskereső portálok közül még a Monster-en érdemes körülnézni . Sajnos ennél konkrétabbat nem tudok írni, nem Nyíregyházán élek.
Ui: Nem értem, hogy mi nem világos abban, amit írtál, sőt én nyelvtanilag is helyesnek találom (de lehet én ehhez kevés vagyok) :)
Előző vagyok, mit kell már kötözködni?
Mindenki érti, hogy mit kérdez, nem????????
Vagy így vezetitek le a felgyülemlett feszültséget? Na jó, egye fene, végül is jobb, mintha a kutyátokat rugdosnátok, vagy a feleségeteket vernétek....
Utolsó: köszönöm! Szoktam böngészni őket.
Az előtte válaszolónak pedig csak ezt üzenem: Nem vagy újságíró és ezért engedheted meg, hogy "de"-vel kezdj mondatot? Ha újságíró lennél, tudnád, hogy ma már ez rég megengedett (tanították és nem csak egy ember).
DE, ha én nem értek egy szakmához, nem is osztom az észt a szabályaival kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!