Miért akarnak sokan Budapestre menni a magasabb fizetések miatt, amikor a megélhetés is pont annyival drágább? Vidéken még jobban is ki lehet jönni az alacsonyabb fizetésből, mint Pesten, hiába magasabb ott a fizetés.
Sok olyan munka, szaktudás, stb van, amivel Pesten sokkal (úgy értem SOKKAL) jobban lehet keresni, mint vidéken.
De persze ha valaki kuli munkát szeretne végezni, akkor sajnos Pesten sem lesz sokkal jobb a helyzete, mint amilyen vidéken volt többnyire.
Baromság. Én Miskolcról költöztem fel ami azért finoman szólva sem a legdrágább település albérlet szempontból.
A Nettóm 300ezerrel lett több- nem, nem annyit keresek, annyival NŐTT - az albérletem költsége meg 50ezerrel.
14:
Mondjuk ez nagyon nem igaz Szombathelyre vagy más megyei jogú városra, ezen városokban simán van olyan a lakásállomány, mint Budapesten, sőt van ahol jobb is. Meg a szolgáltatásokban sincs igazad.
(Mondom ezt úgy, hogy feljebb én is Budapest mellett érveltem, de amit írsz, abban nagyon el vagy tévedve.)
#16: vidéken szerinted ab ovo mindenkinek saját lakása van????
És Budapesten meg senkinek nem lehet?
:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!