Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miben lehet pénzem humán...

Miben lehet pénzem humán területen?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, mindenképp ezen a téren szeretnék majd mozogni, ez az ami érdekel, amiben több a tudásom, a lelkesedésem. Tudom, ebből hihetetlenül jövedelmező vállalkozást nem lehet építeni, nem is ezt értem "legyen pénzem" alatt. De egy stabil, jónak mondható fizetés már beletartozik abba, amire a kérdésem vonatkozik. Humán alatt az irodalmat, történelmet, lélektant, művészeteket értem. A jogi pálya is az, tudom, de az nem az én utam:D

Létezik-e valami ami ezekhez kapcsolódik, ezt követíti, stb... tehát olyannal foglalkozhatnék ami érdekel, de nem csak egy bizonytalan tengődés aprópénzzel? Mert az ilyen típusú dolgok nagy részére ezt mondják. Természetesen mennék felsőoktatásba, a diploma is cél.

(Nem vagyok még közvetlen a választás előtt, van 1 évem és csak most kezdtem el mélyebben gondolkodni, így tájékozott sem vagyok. Úgyhogy elképzelhető, hogy a kérdésem naív, vagy túl vágyakozó, ezt nem is tagadom, de megköszönném, ha normális hangnemű, segítő válaszokat kapnék:))

2021. márc. 9. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lélektan: pszichológus magánpraxis

Művészet: műkereskedelem

2021. márc. 9. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha lélektan akkor Pszichológia és ott is igazából magánpraxisba érdemes. Azzal viszonylag kényelmesen el tudsz lenni.
2021. márc. 9. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus magánpraxis, esetleg felnőttképzés, oktatócentrum létrehozása (itt már erős állami hátszél kifogásával bármi elképzelhető)
2021. márc. 9. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!