Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet jó fizetést...

Hogyan lehet jó fizetést kapni tanárként?

Figyelt kérdés
Matek-angol szakos tanár szeretnék lenni, és ugye nagyon kevés a fizetésük. Alternatívákat keresnék, hogy ez ne így legyen. Lehet magánórákat tartani, vagy akár két iskolában is dolgozni. Az angollal is lehet kezdeni valamit, mivel az szinte már mindenhova kell, de külföldre meg nem szívesen megyek hosszútávon.

2021. márc. 4. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Hat magan orakat valallalsz. Kb ennyi amit tenni tudsz
2021. márc. 4. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

Ami csak így hirtelen felmerült:

- nyelviskola

- nyelvvizsgaközpontoknál vizsgabiztos

- fordító

- tolmács

- magánóra (bármelyik tárgyadból, sőt, akár matekot is taníthatsz angolul pl. külföldi egyetemistáknak)

- félállásban máshol pl. egy multinál dolgozol

Ilyesmik

2021. márc. 4. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Matékkal sehogy csak az angollal.
2021. márc. 4. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Szombathelyen egy óra magán matek 4-5 ezer forint. Adózni nem tudom, hogy kell teljes állás mellett.
2021. márc. 4. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Matek-angol szakosként lesz diplomád és ha még az angol is jól fog menni (erre tanárként van esély, de sajnos nem általános jelenség), el lehet menni multihoz irodai betanított munkára. Az jobban fizet, mint a tanítás.
2021. márc. 4. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Másodállást vállalsz szakképző helyeken, nyelviskolában, egyetemen. Korrepetálsz. De iskolán belül is lehet magasabb fizetésed, ha pl. osztályfőnöki munkát vállalsz vagy magasabb pozícióba kerülsz, esetleg részt veszel valamilyen iskolai projektben vagy pályázati munkában.
2021. márc. 4. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért van mindenki lepontozva? Pedig tényleg szokás a másodállás ezen a pályán. Soroljam hány tanárom volt, aki másodállásban oktatott engemet?
2021. márc. 4. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

Matematika tanár vagyok.

Járok érettségi elnökösködni, emelt szinten érettségiztetni szóban és írásban, tanfolyamokat tartok (érettségi előkészítő, nyolcadikos felvételi előkészítő). Magánórákat is tartok (ez az egyedüli ami feketén megy). Nyáron járok egy takarítócégnek bedolgozni.

2021. márc. 4. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. Én azzal rontottam el az életem, hogy 6 évet tanultam, hogy tanár lehessek. 6 év egyetem után 145 ezer a fizetésem, míg a húgom, aki egy irodában dolgozik egy sima érettségivel, 210-et kap...
2021. ápr. 3. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!