Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha bármilyen munkára alkalmas...

Ha bármilyen munkára alkalmas lennél, mit végeznél legszívesebben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egyszer csak arra ébredsz, hogy mindenféle előzmény nélkül a kisujjadban lenne egy egész tudás valamiről, például eddig úszni se tudtál, de 2 perc alatt országos új rekordot úszol háton, vagy nem értettél a számítógépekhez, de most saját operációs rendszert tudnál a semmiből alkotni, ami tízszer jobb lenne, mint a Windows, vagy egy laza kávé mellett a szalvétára levezetnéd kémiai egyenleten a rák ellenszerét, akkor mit választanál? Mi alapján választanád azt? :)

2021. márc. 3. 13:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%

Ezrek dolgoznak Magyarországon csillagászként vagy pl. biokémikusként? Erről nem hallottam.

Ha bárki meg tudja csinálni szorgalommal, akkor én miért estem ki egyetemről a szorgalmam ellenére?

2021. márc. 3. 14:16
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem annyira a kèpességeim határolnak/tak be, sokkal inkább a lehetőségeim. Pl nem volt módom informatikát tanulni, mert kb 20 éves koromig számítógépem sem volt, az iskolai heti egy óra meg semmire nem volt elég.

Aztán újságíró akartam lenni, lettem is, de mivel magamat kellett eltartanom Pesten, nem maradhattam a szakmában, hiába voltam tehetséges, iszonyú keveset fizetett.

Mostanra meg családom van, akikért felelősséggel tartozom, szóval nem fogom otthagyni a jólfizető multis állásomat, hogy bármi gyökeresen mást csináljak. De cserébe elkezdek egy info szakot az egyetemen, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle.

Ilyenformán a kiegészített kérdést nehéz megválaszolni, hiszen mindent meg lehet tanulni.

2021. márc. 3. 14:17
 13/39 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező: én pl programozó vagyok. Számos példán át látom, hogy nem lehet bárkiből az. Akinek nem áll rá az agya, az rengeteg befektetett energia mellett is csak gyenge teljesítményű lesz.

És így van ez szinte mindennel.

A feleségem pl ovonő, én meg azt nem bírnám.

2021. márc. 3. 14:19
 14/39 anonim ***** válasza:
83%
CIA ügynök lennék :) persze kéne hozzá egy kis küzdősport meg fizikum. Gyerekként rendőr/nyomozó akartam lenni,de a rendőr tanáraim azt mondták, hogy nőként mehetek aktát tologatni vagy járőrnek...
2021. márc. 3. 14:23
 15/39 A kérdező kommentje:

Egy: senkit nem pontoztam le, pont ellenkezőleg, mindenkinek pozitívat adtam.

Kettő: nem mondtam sehol sem azt, hogy gáz.

Három: nem 20 vagyok, de mivel nem tudom bizonyítani, hogy nem annyi vagyok, így simán ignorállak, mert nem vagyok köteles a provokációra felülni :) Gratulálok, hogy egy ártatlan kérdésre is birka magyar mentalitás módjára reagáltál. A válaszod is jelentem.

2021. márc. 3. 14:24
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Én buta vagyok sajna, ez nagy segítség lenne. Az informatikát választanám. Gazdag is lennék belőle. Ha ennyire okos lennék benne.
2021. márc. 3. 14:24
 17/39 anonim ***** válasza:
18%

"Gratulálok, hogy egy ártatlan kérdésre is birka magyar mentalitás módjára reagáltál. A válaszod is jelentem."

Hogy is van az a birka magyar mentalitás? :-) Kérdező, most állítottad ki magadról a szegénységi bizonyítványod. Érvelni nem tudsz, csak jelentgetni. Ügyes vagy!

2021. márc. 3. 14:26
 18/39 A kérdező kommentje:
Nyugodtan folytasd, gyűjtögesd a jelentett válaszokat magad ellen, nem ülök fel a provokációdnak. :)
2021. márc. 3. 14:28
 19/39 anonim ***** válasza:
78%

Panziót nyitnék különleges feltételekkel, amilyen itthon még nincs. Az elképzelés egészen konkrét, inkább az anyagi háttér hiányzik, meg persze az a gazdasági tudás, hogy ne legyen veszteséges.

Ha nyerek a lottón, belevágok. :-)

2021. márc. 3. 14:32
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
pilóta, nagykövet
2021. márc. 3. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!