Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyi lenne az...

Blacko99 kérdése:

Szerintetek mennyi lenne az ideális kezdőfizetés egy pályakezdő számára?

Figyelt kérdés
Pályakezdő számítógépszerelő,programozó vagyok.Szeretnék egy munkahelyet ahol eltudnék indulni csak nem tudom mennyi az a pénz ami után nem röhögtetem ki magam olyan alacsony de nem is lövök felé árban.Egy szakmai érettségim van és 2 évet tanultam ugyanabban az intézményben pluszban C# programozást.Köszi a válaszokat előre is!
2021. márc. 3. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Nettó 250eFt.
2021. márc. 3. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
8%
max nettó 200e Ft. szakmával sokkal jobban keresnél
2021. márc. 3. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
300-400 között
2021. márc. 3. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Ja bocs 300 max
2021. márc. 3. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

Hát ha programozóként helyezkedsz el kezdőként, akkor a 300-400 közötti fizu teljesen reális. De ez cégtől függ, kisebb magyar cégek valszeg nem adnak ennyit, míg egy multinál nagyobb esélyed van.

Amúgy én pályakezdőként csak egy nagyon minimumot mondtam, ami alatt nem mentem volna el dolgozni semmiképpen sem, és mikor a cég úgy gondolta, hogy ennél értékesebb vagyok számukra, akkor nagyobb fizuval vett fel. Ahol bérsávok vannak, ott nem szórakoznak ezzel, megadják amibe kábé beleférsz, és jóvanazúgy nekik.

2021. márc. 3. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Ha nincs diploma, akkor azért nehezebb elhelyezkedni, hiába tudsz jól C#-t vagy akármilyen nyelvet. A kezdőfizu is alatta lesz, mintha ugyanezzel a programozástudással, de egy BSc-vel rendelkeznél. Így azt mondanám, hogy 200-250 nettó között reális.
2021. márc. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!