Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van e Lány Tüzoltós? Mi kell...

Dollarbaby kérdése:

Van e Lány Tüzoltós? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Sziasztok én 19 éves lány vagyok és ez az utolsó évem a suliba és szeretnék tüzoltósként dolgozni,hisz nekem nagyon tetszik a szakma. Hisz láttam a Harmadik műszak című sorozatot és voltak benne tüzoltók és meg tetszet ez a szakma.
2010. aug. 17. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Tűzoltó, nem tűzoltós :D

Egyébként menj be a tűzoltóságra és ott érdeklődj. De szerintem nem túl nőies szakma, mit csinálsz pl., ha három kisgyereket kell kimentened az égő házból és tudod, hogy mire másodszorra visszamész, azt nem bírnák ki? Egy férfi még csakcsak felkapja őket, egy nőnek ilyesmi a megoldhatatlan kategória lehet szerintem.

2010. aug. 17. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, nálunk nő nem lehet tüzoltó.
2010. aug. 18. 00:41
 3/5 anonim válasza:
A tűzoltó az férfi munka!Te inkább menj ápolónőnek!
2010. aug. 18. 06:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem könnyű, de lehet lány tűzoltó.

Mint ők is

[link]

2010. aug. 18. 06:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Első, hülye vagy.

Nem egy tűzoltó megy be egy égő házba, hogy kihozzon 4-5 embert. Egyszerre többen mennek.

Persze lehetsz, de nagy fizikai követelmények vannak. És készülj fel a lelkiekre is, mert egy autóbalesetnél nem egy matyóhímzés amit ott látsz. Azért nincs szinte női vonulós tűzoltó, mert a férfiak ezt a lelki terhet jobban elviselik.

Amúgy szép szakma, hivatás, de nevetséges az ezért járó fizetés.

A tűzoltóknak , a mentősöknek és az orvosoknak a kezdő fizetését nettó 200.000ban adnám meg.

2010. aug. 18. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!