Munkahelyi negatív tapasztalatok?
Értem én úgy,hogy főnökkel,munkatársakkal való konfliktusok,szívatások,munkahelyi rossz körülmények.
Akinek vannak nem mindennapi rossz élményei ezügyben,írja meg
Összeddigi tapasztalataim?
szar fizetések,
drog jelenléte,
ócska infrastruktúra
kitört lábú székek,
nincs wc!!!
Nincs takarítás!!!
nincs klíma!!!
állandó stresszkeltés
e-méter alkalmazása
heti nyilvános meetingek
fenyegetések
ígérgetések
bunkó vevők
megalázó helyzetek
levonások váratlanul
heti fizetés egyre nagyobb részletekben történő visszatartása
nem állandó bejelentés
nyugdíjjárulék nem fizetése
Dióhéjban az érettségivel okj-vel betöltehtő legnépszerűbb munkák közül. (kereskedelem, vendéglátás, vagyonvédelem, épíőipar).
Első munkahelyemen talán 3-an kezdtünk egyszerre (fuvarszervezők) egyszer éjjelig kellett bent maradni javítgatni a korábban felvett diák adminisztrátorok elcseszett szállítóleveleit, menetleveleit, miközben ők flegmáztak, hogy milyen nehéz meló volt, és haza mentek. Fel is mondtam rövid úton.
A jelenlegi helyemen csak az bosszantó, hogy 1-2 olyan szinten alkalmatlan ember van, hogy hihetetlen. Mármint munkamorált tekintve. Sajnos másik osztály, így hiába a lobbi, még nem sikerült elérni, hogy kirúgják.
Köszi a hozzászólásokat :)
Budapest,9.ker.csomagolóüzem :
Megjátszós bunkó,fiatal főnök,igénytelen proli nők. Az volt a stratégiájuk,hogy nem szóltak hozzá az újakhoz.Egy mukkot se!
A főnök ha néha megszólalt,akkor csak bunkóság jött ki belőle! 1 hónap után távoztam.Állátólag én jól bírtam,mert sokan 1 -2 nap után otthagyták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!