Kinek mennyi a fizetése így 2021-ben?
Figyelt kérdés
Nekem: Gyártástámogató technikusként 240k2021. febr. 27. 13:11
12/23 anonim válasza:
Vajon a nyolcas választ miért pontozták le? 🤔
13/23 anonim válasza:
És a 10-est vajon miért? Ok, nem írtam mellé, hogy + caf. és középfókú végzettséggel, Budapesten.
14/23 anonim válasza:
Én heti 6x9 órával keresek nettó 450-et műszakvezetőként. Két műszak de nagy a hajtás. Vasárnapom kb annyira elég, hogy fekszek és próbálok regenerálódni. Barátnőm évek óta nincs.
Úgyhogy nem minden a pénz.
15/23 anonim válasza:
Kezdő jogász, bruttó 300e+ nettó 400e cafeteria.
16/23 anonim válasza:
Process Designer, évi brutto jövedelem 7.810.000,- Ft, Szeged
17/23 anonim válasza:
190 nettó az alapom
Most gyed-en vagyok, az pedig a max.
18/23 anonim válasza:
14-es: ez még így sem rossz órabér, én bruttóban nem keresek ennyit óránként. Még ha 3-szor ennyit is kellene dolgoznom akkor is marhára megérné nekem ennyi pénzért bárhova elmenni.
19/23 anonim válasza:
"Úgyhogy nem minden a pénz."
Akkor ideje váltani. Ja nem, gondolom kevesebbet nem akarsz keresni.
20/23 anonim válasza:
Most valtottam, eddig netto 295 volt (cafi nelkul) most netto 443 (+30cafeteria)
(Kozgazdasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!