Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találjam meg a helyem...

Hogyan találjam meg a helyem a világban?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok. Szeretnék jó fizetést, kényelmes életet és egy olyan szakmát amit szívvel-lélekkel tudok csinálni életem végéig és eszembe se jusson hogy felmondok vagy valami . Sajnos az a gond hogy semilyen szakmát nem tudok elképzelni hogy csináljam életem végéig. Szeretnék egy biztos karriert, de úgy hogy kitartsak benne életem végéig. Milyen szakember kéne? Pszihológus segíthet megtalálni az utamat?
2021. febr. 25. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

" Szeretnék jó fizetést, kényelmes életet és egy olyan szakmát amit szívvel-lélekkel tudok csinálni életem végéig és eszembe se jusson hogy felmondok vagy valami ."

Rossz hírem van...

Egy szakma kevés egy teljes életre a mai világban... Nagyon!

Jó fizetésed, és kényelmes életed csak akkor lesz, ha sokmindenhez értesz, és mégtöbbről van papírod, illetve van egy főállásod, mellette egy vállalkozással és legalább 3-4 alkalmazottal.

Vagy van még opció.

2 nyelvvizsga 1 diploma és mehetsz luxus kategóriában értékesítőnek, vagy ingatlanozni, aztán majd a ranglétrán feljebblépsz.

Vagy 1-2 nyelvvizsga 1 diploma egy mesterszak, és mehetsz közigazgatásba vezetőnek és ott is van ranglétra amin feljebb lehet kúszni, de itt a befolyásosságon lesz a hangsúly nem pedig azon hogy mennyit keresel, szóval ha mellette vállalkozol azzal lesz előnyöd!

2021. febr. 25. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

"Szeretnék egy biztos karriert, de úgy hogy kitartsak benne életem végéig"

Vagy, lehetsz állatorvos, bár azok is csak akkor élnek jól vállalkoznak és rendelőt nyitnak állatkórházzal...

Egy sima hatósági állatorvos nemhiszem, hogy nagyon el van eresztve, ha nincs mellette vállalkozása is.

2021. febr. 25. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Legyel tanar. Azt egesz eletedben csinalhatod, a problema csak az h nem fizetik meg...
2021. febr. 25. 18:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyik se jó sajnos..
2021. febr. 25. 19:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Kell egy szakma amiben profi lehetek olyan szinten hogy akár vállalkozásba kezdjek ezen a területen. De sajnos nem tudom hogy mi az ami ennyire érdekelhet hogy keményen odategyem magam érte és nagy sikereket érjek el benne. Érdekelnek dolgok de rövid ideig, azzal semmit nem érek el.
2021. febr. 25. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
"Szeretnék jó fizetést, kényelmes életet és egy olyan szakmát amit szívvel-lélekkel tudok csinálni életem végéig és eszembe se jusson hogy felmondok vagy valami" - Bérgyilkos :D
2021. febr. 25. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
A hosszútávú siker és kényelem alapja az elköteleződés és a kitartó munka. Addig amíg nem találsz legalább egy olyan dolgot, aminél azt érzed, hogy minimum 10-15 évig is csinálnád, addig csak a toporgás fog menni.
2021. febr. 25. 21:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, pontosan ezt akarom.
2021. febr. 26. 06:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Csak nem találok olyat, amit 10-15 évig kitartóan tudok csinálni
2021. febr. 26. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!