Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A kamionosok miért keresnek...

A kamionosok miért keresnek annyira jól, mikor nekik van a legegyszerűbb munkájuk?

Figyelt kérdés
Menj el A-ből B-re az autópályán 90-el. Még rakodni sem kell, mert a targonca leveszi az árút meg felrakja. Csak le kell spaniferezni. Nettó 800 ezret, 1milliót meg lazán megkeresnek.
2021. febr. 25. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%
aztán ha átmész a szembe sávba munka közben.. akkor mész a börtönbe 20 évre.
2021. febr. 25. 18:05
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Azért nem olyan egyszerű ám... Ok, "csak" vezetni kell.

Azonban be kell tartani a pihenőidőt. Figyelni kell lehet a sebességet.

Ha több napon át uton van, akkor lehet, a szabad ég alatt alszik kamionban. Addig leszívhatják a benzint, elvihetik az árut.

Ha tv-ket, stb-t visz, akkor felelősség. Ha több napon át kamionban lakik az ember, akkor egyből nincs rendes tűzhely, se tusoló.

Ha külföldre viszi az árut, ott is tudnia kell az adott nyelven, vagy ha nem, akkor angolul.

Ja és van, hogy két olyan kocsit visz(nem tudom mi a neve, amibe teszik az árut:D), na lehet vele tolatni, kanyarodni...Mint a csuklós busz.

Hóban, fagyban, melegben, esőben, viharban, rekkenő hőségben is menni kell.

(Kamionos nem vagyok, de yt-n vannak fent kamionos emberek. Érdemes őket nézni.)

2021. febr. 25. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Leírták előttem szépen. Nem agysebészet, persze. De a munkájukra nagy szükség van, a munkaerő száma pedig felülről erősen korlátos (ez tőlünk nyugatabbra, jobb munkafeltételekkel és sokkal magasabb fizetéssel is így van), ráadásul kamionossá válni egy komolyabb anyagi befektetéssel kezdődik, sokan már itt kiesnek a versenyből. Amúgy a 800 eFt fizetés nem a világ minden pénze. Sok olyan ember is keres ennyit, aki minden este otthon alszik az ágyában.
2021. febr. 25. 19:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat már értem
2021. febr. 26. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!