Mennyire szükséges az angol C1?
Sziasztok!
Mit gondoltok, álláspályázatnál mennyire lenne negatív az, hogy ha nincs meg angolból a C1 nyelvvizsgám, viszont a tényleges nyelvtudásom ezen a szinten mozog? (Önéletrajzba ezt beleírtam.)
A B2-t már megszereztem régen, kellett az alapdiplomámhoz. A szóbeli nyelvvizsgám például 93%-os lett.
Viszont most fogok végezni MSc-n, és bár itt is csak a B2 a kritérium, szükséges lenne-e a C1 a későbbi álláspályázatokhoz, hogy nagyobb eséllyel behívjanak interjúra?
Vagy igazából ez lényegtelen, és majd ott tesztelik a nyelvtudást?
Vagy máshogy is kérdezhetem: Származhat-e abból hátrányom, hogy hivatalosan nincs angol C1-em, de a nyelvtudás viszont megvan?
12.
Te mikor utaztal tomegkozlekedessel utoljara?
Aztan megy a nyafogas, hogy pest mennyire szmogos
Multit nem érdekli a nyelvvizsga papírod (egész konkrétan tőlem 8 éve kértek utoljára diplomát is, azt is felvétel után)
Közszférában kell, ha pótlékot akarsz utána
Köszi a válaszokat!
Aki nem hasznosként értékelt olyanokat, akik azt mondták, hogy nem szükséges a nyelvvizsga, kérhetném, hogy fejtse ki, hogy miért látja ezt másként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!