Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen állások vannak egy...

Milyen állások vannak egy erős négyes tanulónak?

Figyelt kérdés
Csak a Matek,Fizika,Angol 3-as a többi 4-es,5-ös milyen àllàsokat ajànlotok?
2021. febr. 23. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
bármi
2021. febr. 24. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Válassz egy szakot: [link]

Vagy szakmát: [link]

Vagy egy gyárat a környéken.

Senkit sem érdekelnek a középiskolai jegyeid. Engem még a sajátjaim sem érdekeltek, azt a két tárgyat tanultam meg jól, ami a felvételihez kellett. És mégsem buktam ki az egyetemről.

2021. febr. 24. 10:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem teljesen igaz, hogy nem érdekesek a jegyek. Amennyiben már megvan a diplomája, vagy egy képzettséget igazoló bizonyítvány, érettségi akkor már nyilván nem de ha abból indulunk ki, hogy még általános vagy középiskolába jár és most akar továbbtanulni akkor igenis számítanak a jegyek, mert beleszámítanak a felvételibe. Hiába akar olyan szakmát amihez egyetemi végzettség kell, ha rosszak a jegyei ezért nem tud bekerülni mert nem éri el a minimális ponthatárt.

A kérdező ugyan eltűnt, de hátha olvassa.

2021. febr. 24. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!