Dolgoznál gyárban?

Figyelt kérdés
12 óra munka, 170.000ft fizu, 2 nap munka, 2 nap pihi?
2021. febr. 21. 10:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel műszakos munka és ahhoz képest rendkivül alulfizetett moslék, az egészségemet nem adom el aprópénzért.

A legjobban fizetett gyárak sem adnak többet mint nettó 250 ezer és akkor a műszak megöli a szervezetett, hogy egyszer nappal utána éjszaka dolgozni és ezt folyamatosan váltogatva, minusz 10-20 évet jelent várható éllettartamban hosszútávon.

De megértem azokat akiknek nincs más lehetősége, egy ideig belehet vállalni hogy legyen kis tőke amiből vmi szakmát tanulni

2021. febr. 21. 13:46
 32/46 anonim ***** válasza:
82%
Már nem azért, de ennyi bér mellett is kénytelen a ember valakin "élősködni", mert önálló életet ilyen lakhatási bérek meg minden mellett nem fogsz tudni finanszírozni, tehát kénytelen vagy valami rokonoddal élned ahol meg tudod húzni magad. Nagyon sokatok elvarázsoltan él. Arról nem is beszélve, ha váltott műszakok vannak, a szervezeted tönkre fog menni, szedheted majd a gyógyszereket, később leszázalékolnak, pénzed, önálló életed továbbra sem lesz és még pluszban majd segítségre is fog szorulni. 40 éves vagyok, látom körülöttem mennyien mentek tönkre nem csak a 40+osok a felettiek még durvábban, mázsa számra szedik az 50+ 60+osok a gyógyszert, az azt jelenti hogy időzített bombák, bármikor meghalhatnak. Tehát akkor miért is érdemes fiatalon minden lófax, fo.s ajánlatot elvállalni? Ahol csak tönkre fogsz menni, anyagilag nem vagy meg sehogy sem megbecsülve, még orvosra sem lesz később pénzed? Mi a megérős benne? A gyári 3 műszakos meg a 2 műszakosak ahol éjszakai is van ezért nem találnak embert, mert ezt nem lehet bírni, a testünk nem erre van "beállítva" és ezt a sok bar.om nem hajlandó elfogadni. Éjszaka nem dolgozni kéne, hanem aludni, de lehet a széllel ellentétesen hugy.ozni aztán meg is lehet magatokat nézni. És nem kell sírni majd ha cukorbeteggé, magasvérnyomásossá, érrendszeri beteggé válltok! Jöhet a stroke meg egyebek, sok sikert a több műszakhoz, van már 4 műszak is! Go okoskodók!
2021. febr. 21. 13:55
 33/46 anonim ***** válasza:
68%

Legszívesebben én se mennék. De jelenleg örül az ember, ha van munkája. :(

Ősszel lettem munkanélküli. Akkor még irodai munkákat kerestem. Még mindig nincs munkám. Egyre lejebb kell adni.

Igaz, ilyen munkával fejlődni nem lehet (se benne kb, se mellette), de talán mindig jobb, mint éhezni. Van még tartalékom, de ha elfogy, megnézhetem magam.

2021. febr. 21. 14:25
 34/46 A kérdező kommentje:
Inkabb éhen halnék, mint a gyár.
2021. febr. 21. 14:45
 35/46 anonim ***** válasza:
32%
Akkor még nem voltál teljes kilátástalanságban és nem éheztél kedves kérdező, ha ilyeneket írsz.
2021. febr. 21. 15:24
 36/46 A kérdező kommentje:
#35 had tudjam már jobban, hogy én hogyan reagálnék ha ilyen helyre kéne mennem. Kösz, puszpá.
2021. febr. 21. 15:31
 37/46 anonim ***** válasza:
29%

"A legjobban fizetett gyárak sem adnak többet mint nettó 250 ezer"

Ezt honnan az istenből veszed?

2021. febr. 21. 16:01
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, akkor az ember elmegy takarítani irodaházat nappal vagy bármit, nem 3 műszakos xarságba megy...
2021. febr. 21. 16:03
 39/46 anonim ***** válasza:
47%
Mert egy takarító többet keres, mint egy gyári munkás?
2021. febr. 21. 16:06
 40/46 anonim ***** válasza:
63%
Nem, de nem fog tönkre menni mint egy 3 műszakos droid! És mégis csak pénzt keres, ne lehet rá köpködni, hogy ingyen élő!
2021. febr. 21. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!