Az a kórházi szakápoló aki nem írja alá az új munkaszerződést, kap végkielégítést?
Figyelt kérdés
Például ha nem a szakmában akár tovább dolgozni.2021. febr. 20. 16:39
1/6 anonim válasza:
Pedagógusoknál tavaly kapott, aki nem írta alá az új szerződést.
4/6 anonim válasza:
én ápoló tanuló vagyok és láttam a papírt,miszerint ha 10 évet ledolgoztál már ,1 havit,ha 20 évet,2 havit, ha 30 évet,3 havi fizetést kapsz végkielégítésképp.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Gondolom ez az új munkaszerződés. De ha nem írod alá, akkor nem ez érvényes, hanem a korábbi.
2021. febr. 25. 07:01
6/6 anonim válasza:
Így van ,ez az új és igen, ha nem írod alá, szerintem nem adnak semmit. Bár ezt nem tudom... nagyon rossz az egész, őrült nehéz lehet ilyen helyzetben lenni,én még csak másodéves vagyok,de nem hiszem,hogy maradok,inkább tanulok valami mást...
utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!