SAP konzulens szeretnék lenni, milyen irányban és hol érdemes helyezkedni/képezni magam?
Mérnök alapképzés után Műszaki Menedzserként mesterképzés mellett vagyok gyakornok egy cégnél, mint folyamat tervező mérnök. SAP-t használunk a vállalatnál, illetve egyetemen is oktatják 2 félévben nekünk, de programozási ismereteim nincsenek.
Merre folytassam az utam, ha a jövőben SAP consultant szeretnék lenni, leginkább külföldön?
Köszönök szépen minden építő kommentet!
Sap tanácsadónak nem kell tudni programoznia feltétlenül.
A rendszert amennyire tudod tanuld meg.
Fontos viszont az üzlet ismerete számvitel, kontrolling, logisztika, etc. Ezt. csak cégnél fogod tudni megtanulni.
Hova tudsz menni dolgozni sap tanácsadó cégek , sap- t használó valljátok , ott vannak referenciaként a sap hu oldalán.
csatlakozom az előzőhöz.
annyival egészíteném ki, hogy sztem nézz ki magadnak egy területet első körben "számvitel, kontrolling, logisztika, etc". - mivel már 2 éve dolgozol SAP-val ezért elvileg tudod mi az hogy modul. nézz ki egyet ami közel áll hozzád / megismerted az évek alatt/ és abban képezd magad tovább.
Igaz hogy a SAP könyveket igen borsos áron mérik, de egyszerű gugli keresésekkel találsz ingyenes forrásokat - nem torrentre gondolok.
A belföld külföld ebből a szempontból irreleváns (már ha a külföldihez megvan a nyelvismeret). Érteni kell hozzá, vagy legalább elhitetni az interjún, h értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!