Van itt olyan akinek sikerült "kitörnie" a közfoglalkoztatásból?
Figyelt kérdés
Ki milyen utat járt be? Kitanultatok pl egy szakmát amivel sikerült elhelyezkedni vagy maszekolni?2021. febr. 18. 19:37
1/12 anonim válasza:
például. szakiként milliókat lehet keresni
2/12 anonim válasza:
Nővérem üldögélt hosszú évekig földhivatalban és okmányirodában is, aztán elege lett a semmittevésből és a szellemi leépülésből. Kijár ausztriába tojást válogatni, gombát csomagolni. Azóta normális fizetést kap és nem akarja felakasztani magát, mert végre hasznos tagja a társadalomnak.
3/12 anonim válasza:
sajnos a közszférában eltöltött hosszú évek az a versenyszférában pályakezdőnek felel meg, de inkább vesznek fel helyette pályakezdőt mert az nem lett egy kiégett merev hárpia az aktatologatástól
4/12 A kérdező kommentje:
Mégsem vettek fel pályakezdőként, pedig pályáztam nem 1 versenyszférás munkahelyre. Meghallgatni se méltattak.
2021. febr. 21. 02:07
5/12 anonim válasza:
mint írtam azért, mert a közszférából jöttél
6/12 A kérdező kommentje:
2019-ben voltam pályakezdő, az egyetemről kerültem ki friss diplomával, de mind1.
2021. febr. 21. 14:48
7/12 anonim válasza:
Hat jobb el se kezdeni ebben dolgozni. Sztem egy pályakezdőt is előbb felvesznek mert legalább friss a tudása és fiatalabb. Sztem csak hátrányos lehet ilyen munkaviszony
8/12 anonim válasza:
Azért vesznek fel még egy pályakezdőt is hamarabb, mert azokba még nincs belenevelve a csinovnyik felfogás. Nem kell belőlük kiölni a berögzült hülyeségeket, amiket az állami helyen magukra szedtek.
9/12 anonim válasza:
Csak előadnod kell tudni magad.
Fellépés és pszichológia kérdése minden!
Ha nincs munkatapasztalatod, vagy megfelelő végzettséged közöld, hogy eddig vállalkozó / alvállalkozó voltál, csak jött a "covid"...
Tegyél elé egy megszünt cégről egy kamu cégkivonatot ahol nem publikus az ügyvezető, utánanézni úgyse tud / fog.
Ha te kellesz felvesznek, ha egyébként se téged kerestek akkor meg nem.
10/12 anonim válasza:
Az álláshirdetés, ahol közalkalmazotti jogviszony van feltüntetve felejtős. Én komolyan nem tudom, hogy emberek manapság hogy tudnak 140 ezerből megélni. Pályakezdőként közel a kétszeresét kerestem meg, és akkor még nem voltam vezető pozícióban. Nevetséges az egész. És a legmegdöbbentőbb, hogy van aki csinálja. Miért? Hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!