9 éves szoftvertesztelői tapasztalattal reális fizetés bruttó 620000?
Figyelt kérdés
Vagy többet kéne keresni ennyi tapasztalattal?2021. febr. 18. 18:22
11/23 anonim válasza:
Nagyon kevés, ez egy kezdő bér kellene legyen nem 9 év tapasztalattal. Ne vicceljünk már, az ilyenek miatt megy lejjebb a rendes tesztelők bére..
Igenis itt az ideje hozzá szoktatni a munkáltatókat hogy bármi ami IT az bruttó 600-nál kezdődik akar iskolapadból kiesve is!
12/23 anonim válasza:
Az azért vicces, hogy a válaszadók jó része fejlesztőt olvasott a tesztelő helyett
13/23 anonim válasza:
Az attól függ meddig tart a munkád, ha 10-15 éven át kapod ezt a lóvét éves emelésekkel akkor szerintem elég jó, ha csak 2-3 éves a "kárrier" akkor több is lehetne!
14/23 anonim válasza:
12
Én is nagyon benéztem, már majdnem belekezdtem az agresszív gépelésbe. Köszi, hogy jelezted. :D
Kérdező! Jó az.
15/23 anonim válasza:
Egy tesztelőnek....? Viccen kívül, tesztelni egy átlagos képességű ember az utcáról beesve is megtanul 1 hónap alatt. Ez a fizetés meg sok is.
16/23 anonim válasza:
Egy manuális tesztelő nem hiszem hogy kapna ennél többet bárhol. De egy szenior tesztautomatizáló mérnök Pesten ennek a 2x-ét is megkeresheti.
17/23 anonim válasza:
nekem több ismerősöm ennek a bérnek a 4X-ért tesztel
18/23 anonim válasza:
Azért van ennyi elbaxott release, mert azt hiszik, a tesztelést egy majom is meg tudja csinálni.
19/23 anonim válasza:
Álljunk meg azért. Szoftvertesztelés és fejlesztés között óriási a különbség. Ez kb olyan hogy nem én csinálom a fotelt csak kiprobálom hogy milyen rajta ülni.
20/23 anonim válasza:
Persze, de nem árt, ha a tesztelő tudja milyen a jó szék, hogyan készül. Nem elég beleültetni egy kutyát, aztán ha nem esik ki, jó lesz.
Aztán majd jön az incidens manager aztán takarítja utánunk a kutyaszart.
OK, valszeg nem a legjobb fejlesztőkből lesznek a tesztelők. De azért messze nem annyi, hogy ránézek a weblapra, hogy szép-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!