Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek bukhatom a 2021...

Szerintetek bukhatom a 2021 őszi továbbtanulásom azzal, hogy még nem regisztráltam oltásra?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert egészségügyi szakközépben szeretnék elvégezni érettségi után egy technikumot. Ápoló szeretnék lenni. Azonban egy belsős ember véleménye szerint nem fogok addigra oltást kapni mire kezdődik az iskola és ezzel elbukom a felvételt.

Ebben lehet realitás?

2021. febr. 13. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ez szerintem hülyeség, a belső ember pedig, ha nem a miniszterelnökségen tanácsadó, ugyan annyira teljesen vakon okoskodik, mint mi, névtelen válaszadók.
2021. febr. 13. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Egyetértek at elsővel.

De ha aggódsz emiatt, miért nem regisztrálsz? Aztán már nem kéred az oltást.

2021. febr. 13. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Ne menjen egészségügyi pályára, aki visszautasítja az oltást.
2021. febr. 13. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez baromság, nagyon sok fiatal nem lesz még beoltva szeptemberig sem + egyre kevesebben akarnak ápolónak menni, nem fognak ilyen hülyeségek miatt senkit se visszautasítani. Ha kötelező lesz az oltás a képzésedhez, kapni fogsz belőle.
2021. febr. 13. 17:32
 5/7 anonim válasza:
51%
Ha oltáshoz kötik az ápolást, akkor keresnék valami másik pályát. Az életem ennél fontosabb.
2021. febr. 13. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyenlőre ez rémhírterjesztés. 18 év alatt nem is oltanak.

Tudod, hogy mennyi ember nem lesz beoltva még nem hogy idén, de jövő év végéig sem azok közül, akik szeretnék? Rengeteg...

Én majd ízületi gyulladás elleni vakcinával szeretném beoltatni magam. :D Arra nagyobb szükségem lesz. ;)

2021. febr. 14. 05:42
 7/7 anonim válasza:
75%
Én ápolónak tanulok OKJ képzésen, mégsem kötelez senki az oltásra, pedig lassan már 22 leszek..
2021. febr. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!