Ha elvégzem a dietetika alapszakot és utána a táplálkozástudományi MSc-t, milyen fizetésre és elhelyezkedési lehetőségekre számíthatok?
szerintem ne erőltesd az egyetemet amennyiben a kérdésedben 6 éves távlatra vagy kíváncsi
vannak jó szakmunkák ahol elnézik a böszme kérdéseket
Persze, hogy az lesz, nem is kell hozzá feltétlenül msc. Dietetikus vagyok, kórházban dolgozom. A bértábla nyilvános, nézd meg. 4 év múlvára azért reméljük emelnek még. Lehetsz élelmezésvezető is dietetikus végzettséggel, de jó ha van kórházi gyakorlatod és azután lehetsz magánvállalkozó is. Esetleg lassan el kezded építeni a közösségi médiát és akkor nyert ügyed lesz mire végzel😀
Ha már msc, akkor vannak jobb lehetőségek,pl. Élelmiszermérnöki, egészségügyi menedzser, szerintem ezek hasznosabbak, mint a táptud.
Köszönöm Nektek is! Igazából én is vállalkozóként képzelem magam, de nyilván az sok idő lesz, mire kiépül.
Az egészségügyi tanár is jó ötlet, eddig erre nem is gondoltam, de tetszik😊
Csomóan reklámozzák már magukat így is úgy, hogy semmi eü-i végzettségük nincs, pl. fitness guruk instán. Akkor szerintem egy dietetikus hallgató is megteheti is ugyanezt. Lásd pl. Arndt Petra, még ő sem végzett dietetikus, de egész szép kis kliens köre van. Annyi, hogy betegségek esetén pl. diabetes, nem adhatsz tanácsot, de sportoláshoz, fogyáshoz, egészséges életmódhoz igen.
Van, aki belekóklerkedik így is dietetikus végzettség nélkül mindenféle betegségbe, legyen az akár pajzsmirigy alulműködés, mégsincs rá törvényi szabályozás így nem lehet tenni semmit.
na ez az ami engem is felb*sz agyilag, már bocsánat a kifejezésért
ugyanis én is dietetikára jelentkeztem idén, de mindenhol azt látom hogy az ilyen kis személyi edzők rendelkeznek egy fitness okj-val és azt hiszik hogy már táplálkozási és életmódtanácsokat is osztogathatnak, aki meg tényleg ért hozzá, mert 4-6 évig ült az egyetemen a diplomáért, annak meg fele annyi munkája sincs
rosszabb esetben elég egy fitness model versenyen való részvétel, hogy megváltsd a világot
teljesen ki vagyok ezen bukva
bocsánat, senki ne vegye magára
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!