TikTokon hogy lehet valakiből influencer? Mennyi követő kell hozzá?
"voltak hirdetőportálok ahol azt olvastam hogy neked kell keresned embereket (márkákat)akiknek reklámozhatod a termékeit."
Kis csatornánál így megy.
"Van ahol meg azt hogy ők keresnek meg téged."
Nagy csatornánál így megy.
"Olyat is hallottam hogy februártól 10 ezer követő felett fizet a TikTok de egyre többen mondják hogy ez kamu."
Egy picikét erőltesd meg magad, és próbálj gondolkodni. Talán sikerül rájönnöd az igazságra.
"Szimplán csak érdekel mert sok időt és energiát ölök a videóimba és jó volna ha ezért járna is valami..."
Brühühühü, más meg a terepfutásba vagy a vonatfotózásba öl sok időt és energiát, aztán még ő fizet, hogy csinálhassa. Hobbinak hívják. Tessék, itt egy lájk: 👍
Inkább tanulj és legyen valami, amire számíthatsz.
Tudod ezeknek milyen jól fog mutatni az önéletrajzában, hogy youtuber meg tiktokos volt?
Bármikor megszűnhet az adott app, bármikor elvesztheti ezt a státuszt.
Látom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban...
"Ez csak ilyen szarreszelés hogy fogjuk rá másra a saját siekrtelenségünket."
Ezt rád értettem, nem pedig a "700 ezer követős tiktokos"-ra, bár fingom nincs kicsoda, de nyilván nem te vagy az.
Tehát aki akar az magyarországon is lehet sikeres influenszer, csak nézz köbe a neten, tiszát lehet belőlük rekeszteni. Az hogy mondjuk te éppen nem vagy az, nem a tiktok monetizációs rendszerének a hibája.
Tetszik már érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!