Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 18 évesen hova...

Szerintetek 18 évesen hova menjek ki au pairnak? Többi lent:))

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek hova éri meg jobban kimenni 18 évesen érettségi után egyetem előtt? Angliába csak 3 hónapra (ezt nyáron egyetem előtt és akkor nem halasztanék évet) vagy Amerikába 12 hónapra de így 1 évet biztos csúsznék. Az angolommal nincs baj. Terveimben vannak egyetem nyarain kimenni au pairnek még Spanyolországba és Franciaországba nyelvtanulás és tapasztalat gyüjtés érdekében. De ezt az elsőt nem igazán tudom eldönteni. Amerika nagyon vonz és attól tartok, hogy ha most elszalasztom ezt a lehetőséget később nem lesz esélyem kijutni és Anglia csak közelebb is van. Véleményeiteket előre is köszönöm!

2021. febr. 10. 22:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2021. febr. 11. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!