Az önéletrajzomba az évszám után hónapot is írjak?
Egy év alatt 3 helyen is dolgoztam, ezt az önéletrajzomba úgy bele írhatom hogy 2014. január-április Xy Kft. 2014. Május - szeptember Kiss Kft.... Stb. Mert ha kihagyom belőle olyan mintha nem is dolgoztam volna, de ha ilyen sűrűn váltottam a munkahelyem az se tetszhet a munkáltatónak. Ha meg csak évszámot írok és mellé több cég nevet akkor is látszik hogy több helyen dolgoztam egy év alatt. Mit javasoltok? Hogy látszódjon, hogy dolgoztam több helyen és tapasztalatom is van, de mégse tűnjön úgy mint aki mindig munkát váltott.
Illetve ha úgy adom be az önéletrajzom valahova, hogy még jelenleg is tart egy munkaviszonyom akkor azt úgy tüntessem fel, hogy 2016-jelenleg és mellé a cég név?
(A munkaviszonyaim folyamatosan voltak megszakítás nélkül, minden hónapban dolgoztam csak volt ahol pl 2 hónapot. Három év alatt négy cégnél, ebből csak egy a hosszú távú.)
Elég csak a várost, ahol élsz bele írni.
Beleírhatod, az összest, de csak jó indokolva lehet kimagyarázni belőle magad. Pl 3 hónap esetén hogy a cég a próbaidőt kihasználva alkalmazott csak. Ez nem a te hibád, hanem rossz cégnél voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!