Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet titkos ügynöknek...

Hogyan lehet titkos ügynöknek jelentkezni?

Figyelt kérdés
Mindig érdekelt ez a kémesdi. Hatalmas James Bond rajongó is vagyok, az összes részt nagyon szeretem. Gyakran elképzelem magam oylan szituációban, hogy ott vagyok valamilyen egzotikus helyszínen és szürcsölöm a koktélt. Milyen feltételeknek kell megfelelni valakinek ahhoz, hogy titkos ügynök lehessen? Hol lehet rá jelentkezni? 36 éves vagyok és szobafestő az eredeti szakmám.

2021. febr. 10. 11:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A komolyabb (katonai hírszerzés pl.) karriertől már elestél a végzettséged miatt.

De létezik egy "mezei" (persze ez is megkövetel bizonyos képzettséget) nyomozással kapcsolatos munka. Két irányra oszlik az egyiket Fejvadásznak hívják a másikat 079-es.

Őket általában gazdag, féltékeny férjek/feleségek bérelnek fel, hogy megbizonyosodjanak hűségükről.

2021. febr. 10. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
titok.
2021. febr. 10. 13:11
 13/15 anonim válasza:
100%
XD jelentkezz kõfejtõnek Orbániában. Az elég titkos :'D
2021. febr. 10. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Megkeresnek,ha benne vagy a világ top 10 valami dolgába,amire szükség van.
2021. febr. 10. 20:00
 15/15 anonim válasza:
100%

Titkosügynök OKJ-s végzettség kell hozzá. Én már megcsináltam.

A nevem Bond. Dzsémsz Bond.

2021. febr. 12. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!