Ezek a benzikutas odaugrálós "segíthetek" emberkék más
országokban is jelen vannka?
Figyelt kérdés
annyira irritáló, hogy amint kiszáll az ember, már rohan is oda, hogy miben segíthet, tankolhat-e stb.. főleg a schellnél van ilyen. Ausztriában egyszer nem szembesültem ilyennel
Pedig ott is vannak. A balkán felé haladva egyre több ilyen van amúgy, szerbia, macedónia volt a leghúzósabb nekem ilyen téren.
2021. febr. 9. 17:42
2/22 anonim válasza:
Én Németországban, meg Franciaországban sem láttam még ilyet.
2021. febr. 9. 17:52
3/22 anonim válasza:
Ez a cég policy-je. Nem azért csinálja, mert ez a jó neki, hanem mert ez a munkaköre.
2021. febr. 9. 19:15
4/22 anonim válasza:
Olaszba este, éjszaka önkiszolgáló kutak vannak, sok helyen nincs shop sem, de ahol van ott olyan van mint egy közepes tesco melegkonyhával (főleg autópályák mellett) :D
Bedugod az eurót átváltja az automata literbe, kinyomod a pisztolyból aztán megáll, és ennyi.
Ha fér még bele, és van még euród visszarakod a pisztolyt kezdheted előlről.
2021. febr. 9. 19:36
5/22 anonim válasza:
Jó a kocsid, a 20 éves szaromhoz csak a szokásos benzinkúton jött oda az egyik. Kocsicsere után (új kocsi) alig bírtam levakarni őket
2021. febr. 9. 19:49
6/22 Sanker válasza:
Külföldön meg vannak fizetve, és nincsenek rászorulva a borravalóra. Itthon a főnök jóindulatán múlik mennyi a fizu, a többit meg szed össze a placcon. A kutas fizetés felét vagy 1/3-át a borravaló teszi ki.
2021. febr. 11. 13:24
7/22 A kérdező kommentje:
6: hogy alkalmazhatják fele, harmad pénzért ha a hivatalos minimálbért ki kell fizetni a munkáltatónak? Ezt valahogy nem értem. Akkor ez egy 300ezres állás véleményed szerint?
Amúgy nem szoktam igénybe venni, így nem is adok jattot, max a gumikat megnézetem, azért adok 100ft-ot guminként. Mert ugye jól eldugják a pumpát is :))
2021. febr. 11. 13:28
8/22 anonim válasza:
110 rongy a minimálbér. A fizuja harmada 35-40 rongy, ezt kalapozza össze a százasaitokból. Gondolom erre gondolt a hatos kolléga.
2021. febr. 11. 13:38
9/22 anonim válasza:
Garantált bérminimumból 150 ezret kap meg kb.
Ebből nem lehet megélni úgy, hogy a jövődet is építeni tudd.
Egyedül meg főleg nem.
Zsebpénznek,
pár számlát,
kisebb szoba konyhás albérletet vidéken,
olcsóbb ruhát,
gyógyszert fizetni elmegy,
de ha már kocsit tartanál fent,
vagy esetleg több dolog tönkremegy egy időben és újat kell venni,
hát pisloghatsz.
2021. febr. 11. 13:43
10/22 Sanker válasza:
A 8-as eltalálta :) A kérdező meg azt gondolja a kutasok meg vannak fizetve, pedig nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!