Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az elmúlt 5-7 évben 5 milliót...

Az elmúlt 5-7 évben 5 milliót tettem el a fizetésemből, mégis úgy érzem, semmi értelme. Mire lehetne ez elég?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés, szóval nem az "add nekem ha nem kell"-t várok válaszul.

Lakást nem tudok venni, még a duplája is csak a fele lenne egy 20 milliós lakásnak, ami tényleg a legalja, de ahhoz is kellene 10 millió hitel. Autót vehetnék, de minek, csak vinné a pénzt. Elkölthetném utazgatásokra, de szintén vinné. Nem kevés pénz, de szinte semmire sem jó. Mit lehet ezzel kezdeni?

2021. febr. 9. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hitel a probléma, hanem amikor valaki analfabéta, nem olvassa el a szerződést, aztán sír, hogy áTvErTéK a BaNkOk.
2021. febr. 9. 15:21
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

7:

250 ezer lenne 10 évre 30 millió hitel, ha nem lenne kamat, de van, úgyhogy 290 ezer, ha 3% kamatra kapna hitelt.

8:

Mondom épeszű időszakra, ami max. 10 év. De akkor is 125 ezer lenne havonta csak a tőketörlesztés,3% kamattal már 166 ezer. Eddig havi 60-at tudott félretenni.

2021. febr. 9. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

9:

Úgy, hogy van szülői segítség, és ezen felül nem 60-at tesz félre egyedül, hanem mondjuk 2 * 200-300 ezret egy házaspár. Nem kell mondanod, tudom hogy gyakorlatilag ki lett ütve a lakáspiacról a 30-as felnőttek 90%-a...

2021. febr. 9. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Miert 10 ev az epeszu? Ki definialta ezt?

Illetve nem kellene lakbert fizetnie (felteve, hogy nem a szuleinel elt eddig).

2021. febr. 9. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
30 milliót nem fog kapni adóstárs nélkül.
2021. febr. 9. 17:46
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

14:

Szerintem, de ha szerinted belefér a 20 év eladósodás egy közepes állapotú másfél szobás panelért, hát legyen. Továbbra is kérdés, hogy hogyan fog tudni 166 ezret alsó hangon (jó hitelr kapva) kifizetni, ha eddig 60-at tudott félretenni.

2021. febr. 9. 18:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Drágább ingatlan: minek nagy, ha egyedül vagyok? Épp azért minimál a 20 millió, mert rajtam kívül nem kell még egy szoba. Ha lenne társ a képben, változna a helyzet, de akkor ő is hozná a pénzét. Ezért egyszerűsítettem le egyszobásra, és még ott is az alacsony kategória. Ha lenne társam, az már majdnem olyan hozzátétel lenne az alaphoz, mint hogy elmennék egy 3x többet fizető helyre dolgozni: kicsi az esélye...
2021. febr. 9. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia, akkor meg 5 ev sporolas es meg lesz az onero a kis lakasodhoz. Ebbed az idoszakban pedig keress magadnak egy tarsat, akivel kozosen kezdhetitek epiteni a jovotoket. Egy tarssal mar az anyagi igenyek is megnonek: utazgatas, Mozi, ettermek itt ott. Es persze ehhez a kulsot is finanszirozni kell (fodrasz, smink, ruhak stb)

Egy hazas baratnom tanacsat osztom meg veled:

Addig tudsz igazan sporolni, amig szingli vagy, ugyh or ulj neki es Hajra! Puszillak (35N)

2021. febr. 11. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!