Az elmúlt 5-7 évben 5 milliót tettem el a fizetésemből, mégis úgy érzem, semmi értelme. Mire lehetne ez elég?
Komoly kérdés, szóval nem az "add nekem ha nem kell"-t várok válaszul.
Lakást nem tudok venni, még a duplája is csak a fele lenne egy 20 milliós lakásnak, ami tényleg a legalja, de ahhoz is kellene 10 millió hitel. Autót vehetnék, de minek, csak vinné a pénzt. Elkölthetném utazgatásokra, de szintén vinné. Nem kevés pénz, de szinte semmire sem jó. Mit lehet ezzel kezdeni?
7:
250 ezer lenne 10 évre 30 millió hitel, ha nem lenne kamat, de van, úgyhogy 290 ezer, ha 3% kamatra kapna hitelt.
8:
Mondom épeszű időszakra, ami max. 10 év. De akkor is 125 ezer lenne havonta csak a tőketörlesztés,3% kamattal már 166 ezer. Eddig havi 60-at tudott félretenni.
9:
Úgy, hogy van szülői segítség, és ezen felül nem 60-at tesz félre egyedül, hanem mondjuk 2 * 200-300 ezret egy házaspár. Nem kell mondanod, tudom hogy gyakorlatilag ki lett ütve a lakáspiacról a 30-as felnőttek 90%-a...
Miert 10 ev az epeszu? Ki definialta ezt?
Illetve nem kellene lakbert fizetnie (felteve, hogy nem a szuleinel elt eddig).
14:
Szerintem, de ha szerinted belefér a 20 év eladósodás egy közepes állapotú másfél szobás panelért, hát legyen. Továbbra is kérdés, hogy hogyan fog tudni 166 ezret alsó hangon (jó hitelr kapva) kifizetni, ha eddig 60-at tudott félretenni.
Szia, akkor meg 5 ev sporolas es meg lesz az onero a kis lakasodhoz. Ebbed az idoszakban pedig keress magadnak egy tarsat, akivel kozosen kezdhetitek epiteni a jovotoket. Egy tarssal mar az anyagi igenyek is megnonek: utazgatas, Mozi, ettermek itt ott. Es persze ehhez a kulsot is finanszirozni kell (fodrasz, smink, ruhak stb)
Egy hazas baratnom tanacsat osztom meg veled:
Addig tudsz igazan sporolni, amig szingli vagy, ugyh or ulj neki es Hajra! Puszillak (35N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!