Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Németországban mennyire...

Németországban mennyire könnyű 1000 eurót havonta félretenni?

Figyelt kérdés

Ki szeretnék menni dolgozni Németországba. Ha sikerülne havi ezer vagy közel ezer eurót félretennem, akkor annak örülnék.

Magamról a következőket érdemes tudni:

- Nem cigizek, nem vagyok alkoholista, drogfüggő stb. Szóval ilyen hülyeségekre nem költenék.

- Angolul közel anyanyelvi szinten beszélek, németül olyan B1-es szinten.

- Munkásszálló is szóbajöhet és nehéz fizikai munkát is bevállalok. Illetve éjszakai műszakokat preferálom.

- Van targoncás jogsim, dolgoztam raktárakban.

Csinálok jelenleg két másik szakmát is, de azokat nem írom ide, mivel még nem fejeztem be.

2021. febr. 7. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben sok sikert a céljaid eléréséhez!

Hegesztőként nyilván sokkal többet keresnél, mint targoncásként

2021. febr. 9. 14:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Azóta kimentem.

Szerintem egyáltalán nem nehéz 1000€ félretenni.

Legalább is ha nem cigizel, nem piálsz és nem drogozol vagy ilyesmik. Mivel ha kicsit is beszéled a nyelvet már gyerekjáték szállással rendelkező munkát/közvetítőt találni, tehát nem kell fizess drága albérleteket.

2021. dec. 22. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Grat!

Hogy jött be a kinti élet idáig? Privátban is jöhet, ha nem akarod ide leírni

2021. dec. 22. 15:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Meg vagyok elégedve. Kevésbé b@sztatják az embert. Ha látják jó, akkor ráhagyják. A rendőrök sem állítgatnak meg senkit sose, hanem ráhagynak. Hacsak nem adsz nekik valami nagyon alapos okot.

Munkahelyen is megbeszéled mit akarsz mit nem, és ha látják működik akkor ráhagyják, nem kötekednek fölöslegesen.

Sokkal kevesebb a rosszindulatú bunkó paraszt (vagy legalábbis nem találkoztam eddig ilyenekkel). Eddig egyetlenegy csövest vagy kéregetőt sem láttam. Ezt Budapest után még most sem szoktam meg teljesen.

Itt sokkal jobban békében lehet az ember. (Persze nem tudom idővel megunja-e az ember vagy sem)

2021. dec. 22. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Koszi a valaszt, melyik varos ez?
2021. dec. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!