Havi 520.000 Ft fizetés 2 év munkaidő után jónak számít?

11: ja-ja, főleg egy burkoló esetében... :-DDD
Aki ugyebár havi 1-2 millát keres! :-D

Imádom az ilyen kérdéseket. :)
Mihez képest? Nekem például baromi magas, mivel 34 év munkaviszony után sem tudok 400 bruttó feletti bért elérni, ha fejen állok akkor sem.
Annak, aki ekkora bérért nem heti 40 órát, hanem heti 72 órát dolgozik, biztosan nem egy eget rengető összeg, pláne úgy, hogy közben az egészsége is rámegy.
A közmunkából élőknek elérhetetlen álomfizetés.
Az ellátatlanoknak pedig maga a mese.
Egy ápolási díjban részesülő (aki otthon forgatja a sokszorosan agyvérzéses gyermekét élete végéig) kezet csókolna érte, mint az is, aki 42 év szolgálat után 70 ezer körüli nyugdíjat kap csak.
Kedves Kérdező!
Remélem, hogy csak dicsekedni akartál és nem indulatokat szítani. Ha így van, akkor örülj ennyinek is (főleg 2 év után).
Jó egészséget hozzá! :)

Ha nettó, akkor: aztaaaaaa.
Ha bruttó, akkor: tök jó! Én is kb ekkorára számítok majd 2 év tapasztalat után.

2 év munkaidő az 17520 munkaóra.
Hát ez 29 forintos órabér ahogy látom.
Szerintem te tartod az országos minimálrekordot ezzel!

Én nem vágom, itt mindenki vezető pozícióban van? Vagy melyik országban dolgoztok?
Jelen koronás helyzetben 1 évig gyakornoki melón vagyok nettó 140ért, mert nincs más... (diplomám van- sport és rek.szerv.) nyilván értem hogy a szakmunkások keresnek most jól, mert kevés van, de én személy szerint lehetetlennek érzem hogy 300 nettó körül tudjak keresni (vidéken, nem fővárosban lakom) ezáltal a mostani árak mellett a jövőképem is 0.. Bárki bármi érdemit tudna mondani ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!