Redőnyösök, redőnyszerelők jól keresnek? Könnyű munkát találni egy ilyen szakmával?
Figyelt kérdés
Lényegében redőny és árnyékolástechnikai OKJ képzésen gondolkozom így építőiparon belül, viszont nem tudom mennyire van kereslet egy ilyen szakmára.2021. febr. 1. 23:19
1/3 anonim válasza:
Vadnyugati megyeszékhelyen kerestem szakit redőny javításra. Ilyenre ki se jönnek, csak nagyobb munkára. Egyikük megígérte, hogy megnézi, de baszott eljönni. Aztán hetek múlva sikerült találni valakit aki megjavította. Szóval meló az van bőven úgy látom.
2/3 kombika válasza:
Pörög az építőipar, most redőny és árnyékolás is nagyon keresett. De az építőipar kiszámíthatatlan. Lehet 10 évig folyamatos pörgés lesz, lehet 1 év múlva jön egy válság és senki nem akar építkezni. Szép szakmai, egyre több technikai újdonsággal (elektromos motorok, napelemes motorok, okos-vezérlések). Ha nem csak a "kötelező olcsó" redőnytelepítő leszel, akkor szép pénz van benne. Ha csak a kisvárosi olcsó redőnyös, akkor is meg tudsz élni előle. Persze mint minden magánvállalkozás ez is kiszámíthatatlan. Akkor van pénz és munka ha csinálod. Nem hullik az öledbe sem a fizetés sem a vagyon.
3/3 anonim válasza:
Igen, lehet jól keresni most, de ahhoz ügyfeleket kell szerezni, ami évek munkája. Itt nálunk is rengetegen vagyunk, ha eddig nem dolgoztál hasonló körökben, akkor nehéz a nulláról elindulni, inkább mellékállásként érdemes elkezdeni szerintem. De hamar vissza tudja hozni az OKJ képzés árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!