Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Forexből meg lehet élni?

Forexből meg lehet élni?

Figyelt kérdés
ha tanulok eleget... mondjuk 2-3 évet intenziven (angolom egész jó szóval rengeteg mindent tudok elolvani) akkor van esélyem h nyerő legyek? ne csak épphogy hanem tényleg durván :))
2010. aug. 16. 00:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Azt a pénzt, amit forex-en lehet keresni, azt valaki mindig el is veszti. Senki nem akar veszíteni, mindenki a te pénzedre hajt.

Én is régóta gondolkozok beszállni igazi pénzzel, mert tőzsdével kapcsolatban van pozitív tapasztalatom. De ez a Forex sokkal vadabb terepnek tűnik..

2010. aug. 16. 01:04
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha tényleg pénzt akarsz keresni, és nem ragaszkodsz a forexhez, akkor én talán tudok neked mutatni egy üzletet, ami kiszámolható jövedelmet hoz! A pénzhez ugyanúgy köze van, de a kockázathoz nincs! Írj, ha érdekel!
2010. aug. 16. 14:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Én egy új szakmát akarok kitanulni és nem érdekelnek az ilyen "tutibizniszemvandetitkosezértcsakprivibenosztommegacsodát" szintű baromságok.
2010. aug. 21. 17:05
 4/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A nemesfém értékesítéshez mit szólsz, mint új szakma?

Nem tuti biznisz, sokat kell vele dolgozni. Csak vért és verejtéket ígérhetek neked, de azután meg lesz az eredménye is!

Csak a forexre nem mernék építeni. Beregisztráltam én is, de pénzt nem mertem beletenni, mert képtelenségnek tartom amit ígérnek!

Igaza van a korábban kommentelőnek! Ott mindenki nyerni szeretne, de csak akkor tud nyerni bárki is, ha valakik vesztenek! Plusz érték nem keletkezik!

Tehát, Te is csak akkor tudsz nyerni, ha valaki veszít, és fordítva!

2010. aug. 21. 18:02
 5/14 anonim ***** válasza:
3%
A devizakereskedés nem szakma!
2010. aug. 21. 18:18
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges, de nagyon keveseknek sikerül.

Ahhoz, hogy megélj belőle elég komoly tőke szükséges.

2010. aug. 21. 23:25
 7/14 anonim ***** válasza:
6%

A "Tuttibizniszes" vagyok! A privit azért kértem Számodra, hogy ne itt, illetve a Te igényeidnek megfelelően tájékoztathassalak! Nem pedig azért, mert titkos! Sőt, még személyes találkozóra is sor került volna, ha érdekel, részben azért, hogy úgy azért sok minden kiderül! Mert kézeld el, ha nem is vagy alkalmas a munkára, szerinted mire fecsérelném az időt hosszú leveles tájékoztatókra???

De a kommentedből kiderül, hogy számodra tárgytalan az dolog, ezért nem is írok tovább semmit...

2010. aug. 26. 13:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Persze, persze, ismerjük már ezt a szöveget :)
2010. aug. 26. 14:22
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
nézd... nem fognak örülni a brókercégek ennek a válasznak, de mindegy, leírom az igazságot. Usaban élek, egy brókercégnek fejlesztek autómatizált kereskedési rendszereket. High frequency trading system, ez a pontos neve. A brókercég abból gazdagszik meg, hogy magabiztosságot ad neked, hogy a technikai elemzés működik és te a pénzed 100xosát (ugyebár leverage!!!) megforgatod náluk és ők leszedik a spreadet. A forexből meg lehet élni, de NE gondolkozz technikai elemzésen, sem pedig daytraden. Napon belül az árfolyamok véletlenszerűen mozognak, függetlenül attól, hogy a sok marha a tőzsdeiskolákban mit mond. ez van. Ha kereskedsz és sikeres akarsz lenni, akkor vagy NE kereskedj pénzzel és inkább foglalkozz autómatizált rendszerekkel, vagy ha mindenképpen kereskedni akarsz, akkor csak napon túli pozíciókkal tedd azt. Jegyezd meg: két dolog irányítja a világot: kapzsiság és félelem. Ezeket nyugodtsággal, hidegvérrel és jó moneymanagementtel tudog legyőzni. Sok szerencsét. és ne feledd, NO DAYTADE, az csak a lúzereknek van, akiket lehúzunk.:) (Bulls make money, bears make money, pigs are the only ones who dont)
2011. jan. 8. 19:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Ott a pont.
2011. jan. 8. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!