Zepter? Irodai asszisztens allasra jelentkeztem, vissza is irtak, de az email-ben mar a Zepterrol van szo.
Figyelt kérdés
2014-ben dolgoztam naluk 1napot. Annyit birt a gyomrom. Most irodai munkat keresek, toborzo neven hirdetnek. Irtak a zeptertol, hogy jaj de jo hetfon online interju es csoportos eloadas. Vissza irtam, hogy en anno voltak naluk, oktatast teljesitettem, de nem volt fix fizetes igy eljottem. ( ertekesites lett volna) most azt irtak erre, hogy 2018 ota mar van fix fizetes, es ez irodai adminisztracio lenne... ha valaki sokat tanul, akkor azt jutalmazzak ( jutalek) de van fix fizetes. Nekem ez igy is eleg gyanus, rossz a tapasztalatom veluk. Ez is kamu lenne?! ( semmikepp sem akarok ertekesiteni, es fix fizetest szeretnek)2021. jan. 28. 10:48
11/13 anonim válasza:
@11:04
"egy újszülöttnek minden vicc új"
Mindig lesz egy fiatalabb korosztálybeli réteg akit újra meg lehet hintáztatni. cepter, ófaúßé, emvéj, forevör, meg az összes többi marhaság.
12/13 anonim válasza:
Van fix juttatás: havi 80.000-ot kapsz, ha sikeresen leszervezel a vezetődnek 20 üzleti találkozót ügyfelekkel. A 80 ezer pengőt akkor is megkapod, ha ezen a 20 találkozón egy üzlet sem köttetik. Vannak magasabb havi összegek is, de ahhoz már sikeres eladások kellenek.
Tehát összefoglalva: értékesítés nélkül, "asszisztensként" a Zepternél maximum havi 80 ezer Ft ütheti a markodat. Ha ennél több pénzt szeretnél, akkor már sikeres eladásoknak kell kötődniük a nevedhez.
13/13 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy 2021-ben még mindig van olyan, akit be lehet palizni, vagy majdnem bepalizni a zepterrel. Már 20 éve is ugyanez volt, és akkor már azért volt internet. Csoda, hogy nincsenek még börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!