Létezhet-e 2021-ben, frekventált helyű Dohányboltban, hogy ne legyen WC, víz,kézmosási lehetőség, se kesztyű, se maszk,se fertőtlenítő, jéghideg eladótér és 1000-Ft/ óra?Más helyet tudnátok? Köszi.
Meg aztán 50-es Marika aki egész életében egy állami hivatalban volt mégis mit kezdhet magával egy ilyen helyen mint a tesco spar stb?
Mit csináljon ott? WC-t pucoljon? Másra nem jó, 3 diplomával se!
A közszféra szerinted mit szólna, ha holnap felmondana az emberek laza 20%-a? (és nem a politikai ejtőernyős főosztályvezetők, hanem a nővér, a tanár, az ügyintéző, a gyermekvédelmis?)
De egyébként neked csak egyedül kell felmondanod, és átmenned a Tescoba 250-ért dolgozni. Ha időben kapcsolsz, akkor te még kapsz munkát.
Btw, aki retteg, hogy elveszít egy kőkemény 160 ezres melót, az túl van fizetve. Te ugyanis 140-ért is bemennél simán dolgozni, és ott is rettegnél, hogy elveszíted. Teljesen feleleges még ennyit is adni, mert egy 15%-os fizetéscsökkentés után sem állnál fel, akkor meg szimpla marhaság magasabb bért adni.
"Te ugyanis 140-ért is bemennél simán dolgozni"
be bizony még az is több jobb a semminél, meg az utcaseprésnél.
Akkor mindenki elégedett!
Legalábbis te igen, mert annyit kapsz, amiének még örülsz is.
A munkahelyed is, mert kap rabszolgát olcsón
Talán csak én adófizetőként nem vagyok elégedett, mert a jelek szerint túl vagy fizetve.
"mert kap rabszolgát olcsón"
Azért ennek a rabszolgának 46 nap fizetett szabija van / év.
46 nap! Mely hely tudja ezt überelni vagy akár csak mínusz 10 nappal is megközelíteni?
Na mondj olyat.
nekem 40 van, csak a fizetésem sokkal magasabb :D (mondjuk úgy, hogy majdem 10x).
De mondom, ha te ezzel elégedett vagy, akkor nincs itt semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!