Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok olyan gyárakat...

Hol találok olyan gyárakat ahol az operátorok bruttó 400 ezer forint felett keresnek?

Figyelt kérdés
EGy ember itt rendszeresen mondja hogy nettó 350 et keres nekem ennél kevesebb is elég. Bárhova költözöm az országon belül.
2021. jan. 26. 18:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Németországban, Ausztriában, Hollandiában, stb.
2021. jan. 27. 09:36
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
8,10: Igen, Lényegében, ha ti nem Magyarországon éltek, akkor felfogható igen úgy is, hogy külföldön van az a gyár a ti szemszögetekből igen.:)
2021. jan. 27. 11:20
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Pedig van ilyen, Tatabányán egy ilyen gyárat tudok, igaz, hogy nem 400ezer, de majdnem, 380 a bruttóm. Sima gépkezelőként, 3 szakban. Havi egy, vagy két túlórát szoktam elvállalni, 300 felett van a nettóm.

Szóval gyere Tatabányára:) Van több gyár is, de legtöbb helyen 210 körül van a bruttó, az vicc kategória :D De bizony van olyan is, ahol jól lehet keresni.

2021. jan. 27. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó 380 ezer bruttónak, 250 a nettója,(nem 300!!!!) azt írtuk hogy reális összeg.

Az hogy neked van kölyköd azaz adókedvezményed lényegtelen

2021. jan. 27. 15:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, a 380nak 250 a nettója, de nem számoltad bele a műszakpótlékokat. Például ebben a hónapban 2 éjszakás hetem van, éjszakással kezdődött a hónap, és most is éjszakás vagyok.

Nincs "kölyköm" amúgy, semmi adókedvezményem nincs.

Nyugodtan le lehet pontozni, attól még ennyit keresek. Nem értem miért hazudnék, semmi okom nincs rá.

2021. jan. 27. 17:33
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

Errefelé a müszakpótlékkal jön ki a nettó 250 ezer.

Gumigyárról tudok hogy bizonyos embert próbáló poziciókban kijöhet nettó 300 ezer is müszakpótlékkal, talán Tatabányán te is pont egy olyanban dolgozol.

Annyit tudok hogy őrült nagy a fluktáció, legtöbben már egy napot sem bírnak, az már ritka hogy egy hetet kibir valaki, van egy 10+ éve dolgozó ismerösöm benne mondta úgy képzeljem el hogy évek óta a leghosszabb aki birta az 2 hónap volt. Sokan nem értik "hogy itt dolgozni kell". Ettől függetlenül nem zárom ki hogy van pár kényelmes pozició amit már leosztottak a régiek egymás között és talán jól is fizethet.

Mindenesetre 99%-al a nettó 250 ezernél több nem elérhető sima gépkezelőként, ezért sem tudom senkinek javasolni hogy menjen mert alulfizetett moslék ahhoz a munkához amit belekell tenni. Vagy ami jól fizet nem lehet bírni tönkre vágja embert

2021. jan. 27. 19:05
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
A GYK 10. törvénye: Gyári munkás Magyarországon nem keres nettó 220 ezernél többet.
2021. jan. 28. 06:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"bárhol kifizetnek ennyit, talán borsodban nem. egyműszak"

Szabolcsban sem, 3 műszakért sem.

2021. febr. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!