Hol találok olyan gyárakat ahol az operátorok bruttó 400 ezer forint felett keresnek?
Pedig van ilyen, Tatabányán egy ilyen gyárat tudok, igaz, hogy nem 400ezer, de majdnem, 380 a bruttóm. Sima gépkezelőként, 3 szakban. Havi egy, vagy két túlórát szoktam elvállalni, 300 felett van a nettóm.
Szóval gyere Tatabányára:) Van több gyár is, de legtöbb helyen 210 körül van a bruttó, az vicc kategória :D De bizony van olyan is, ahol jól lehet keresni.
Utolsó 380 ezer bruttónak, 250 a nettója,(nem 300!!!!) azt írtuk hogy reális összeg.
Az hogy neked van kölyköd azaz adókedvezményed lényegtelen
Igen, a 380nak 250 a nettója, de nem számoltad bele a műszakpótlékokat. Például ebben a hónapban 2 éjszakás hetem van, éjszakással kezdődött a hónap, és most is éjszakás vagyok.
Nincs "kölyköm" amúgy, semmi adókedvezményem nincs.
Nyugodtan le lehet pontozni, attól még ennyit keresek. Nem értem miért hazudnék, semmi okom nincs rá.
Errefelé a müszakpótlékkal jön ki a nettó 250 ezer.
Gumigyárról tudok hogy bizonyos embert próbáló poziciókban kijöhet nettó 300 ezer is müszakpótlékkal, talán Tatabányán te is pont egy olyanban dolgozol.
Annyit tudok hogy őrült nagy a fluktáció, legtöbben már egy napot sem bírnak, az már ritka hogy egy hetet kibir valaki, van egy 10+ éve dolgozó ismerösöm benne mondta úgy képzeljem el hogy évek óta a leghosszabb aki birta az 2 hónap volt. Sokan nem értik "hogy itt dolgozni kell". Ettől függetlenül nem zárom ki hogy van pár kényelmes pozició amit már leosztottak a régiek egymás között és talán jól is fizethet.
Mindenesetre 99%-al a nettó 250 ezernél több nem elérhető sima gépkezelőként, ezért sem tudom senkinek javasolni hogy menjen mert alulfizetett moslék ahhoz a munkához amit belekell tenni. Vagy ami jól fizet nem lehet bírni tönkre vágja embert
"bárhol kifizetnek ennyit, talán borsodban nem. egyműszak"
Szabolcsban sem, 3 műszakért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!