Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan zajlik egy állásinterjú?

Hogyan zajlik egy állásinterjú?

Figyelt kérdés
Állásinterjú előtt állok, még sose voltam ilyenen. Vagyis egyszer voltam, de ott nem is kérdezett semmit, csak elküldött az interjúztató... Pont ezért, nagyon félek az állásinterjútól. Nem tudom milyen kérdések lehetnek (irodai munkára pályázok), egyáltalán mi történik ilyenkor? Behívnak, kérdezgetnek, majd mehetek haza?

2021. jan. 26. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Behívnak, kérdezgetnek. Te is kérdezgetsz, ez nagyon fontos, ne maradjon olyan dolog, amit tudni szeretnél, de nem mered megkérdezni.

Az elején úgyis small talk van, hogy vagy, egyszerű volt-e idetalálni... Itt nyugodtan mondhatod, hogy kicsit izgulsz, nem tudod, mi fog most történni, mert még életedben nem voltál állásinterjún. Ha értelmes az interjúztató, akkor elmondja, hogy ő hogyan képzeli a beszélgetést (először beszél a munkáról, aztán kérdezget téged, aztán szétnéztek az irodában - vagy ahogy ő célszerűnek tartja).

Fontos, hogy ezt tényleg egy beszélgetésnek fogd fel, ne pedig valami kihallgatásfélének.

2021. jan. 26. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
A végén jó esetben megkérdezik, hogy van-e még kérdésed, ha nincs több, akkor érdemes megkérdezni, hogy mi fog ezután történni, mikor ülj a telefon mellett tök izgulva.
2021. jan. 26. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
nagyon nem mindegy, hogy milyen pozíció. Irodai munka, de mi? Adminisztráció, vagy valami értelmes feladatkör?
2021. jan. 26. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:
3/3 Adminisztráció...
2021. jan. 27. 20:17
 5/5 Xenna1985 válasza:
0%

A mai munkáltatoknak fogalmuk sinCS a VALÓSÁGRÓL,VAGY LE SZARJÁK.

jELEN GONDOLKODÁS,ÁLLÁS AJÁNLAT,NEM FELEL MEG A 21.SZÁZD, VALOSÁGAL.Meg bescülés,kitartást,el kötelezetséget stb le szarják.

Igazábol fogalmuk sincs a valo világról.

Nem értik,nem a pénz összeg röl van szó,hanem a megélhetöségrö,emberégről,nem vagyunk rtabszoplgák,Minden embert.nő és férfi egyaránt.é) fizetetnek 100 ft ,annyit ér mint 300 ft...!!

Mikor azt látod,az emberek nap mint nap a megélhetőségükért küzdenek,azt le szarják!!

Kérdem én ,jól van ez így???

2021. jan. 27. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!