Megéri Tatabányáról feljárni Pestre dolgozni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 23:48
1/10 anonim válasza:
Attól függ milyen munka kedvéért és mennyit fizet.
3/10 Fsms válasza:
Erre nehéz okosat mondani. Voltak kollégáim akik Győrből jártak fel. Jó magam is ingáztam Pest Győr között többb éven keresztül naponta.
Nagyon megterhelő.
Ha karrier szampontjából fontos, vagy megfizetik, akkor igen, egyébként nem.
4/10 A kérdező kommentje:
Nettó 230-250 ezer forintért sima érettségim van
2021. jan. 25. 11:10
5/10 anonim válasza:
Ha az utazást meg tudod oldani vonattal, akkor megérheti, mert ennyiből a fővárosban igencsak szűkösen lehet megélni, vidéken már kicsit könnyebb a helyzet. Tatabánya nincs a világ végén, vonattal egy óra. Más városon belül utazik ennyit tömegközlekedve.
6/10 anonim válasza:
Épp most jártam Tatabányán ,úgy látom rengeteg munkalehetőség van a városban , én nem járnék be Pestre .
7/10 anonim válasza:
4: Így nem éri meg. Ennyi pénzt Tatabányán is megkeresel akármelyik gyárban.
8/10 A kérdező kommentje:
Ez itt a baj hogy gyár
2021. jan. 26. 09:53
9/10 anonim válasza:
Attól függ, Pesten belül hová kell bejárni. Őrmező környéke teljesen oké, de Zugló például már neccesebb, át kell vergődni a Belvároson. Amúgy Biatorbágy, Budaörs környékén is sok munkalehetőség van.
10/10 anonim válasza:
"Ez itt a baj hogy gyár"
Nem annyira nagy baj az. Még mindig jobb, mint Pestre feljárni nettó 200-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!