Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A budapesti boschban mennyit...

A budapesti boschban mennyit keres egy (női) gépbeállító?

Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 17:22
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Munka miatt költöznék fel pestre, előbb felmondanék a munkahelyemen, utána jelentkeznék a boschba, utána kéne felköltöznöm. Ezt ti hogy oldanátok meg? Ha már felhívtak hogy menjek be, utána 1-2 héten belül találnék albérletet. A kérdés, ha nem vesznek fel én meg amiatt költöztem fel, nem biztos hogy találok mást. Azt meg nem szeretném kockáztatni, ha felköltözök és nem vesznek fel..
2021. jan. 22. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Honnan tudjam
2021. jan. 22. 18:22
 3/15 anonim ***** válasza:

Mennyi félretett pénzed van? Ugyanis albérletet csak úgy tudsz kivenni, ha min 1 havi kauciót leteszel és ezen felül még szoktak kérni 1-2 havi albérleti díjat.

Ha másokkal társulsz és többen bérelnek egy lakást, akkor szobabérlettel ezt talán olcsóbban megúszhatod - de kaució tuti akkor is kell.

2021. jan. 22. 18:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten nincs gyártás, csak fejlesztés.
2021. jan. 22. 18:32
 5/15 anonim ***** válasza:

Még valami... Általában a legtöbb helyre 3 havi próbaidővel vesznek fel, ami alatt MINDKÉT FÉL, INDOKLÁS NÉLKÜL FELMONDHAT!

Tehát akár az is lehet, hogy felvesznek, felköltözöl, majd mondjuk 3 hét múlva azt mondják: kösz, de holnap már nem kell jönni. Nincs felmondási idő sem.

Megkérdezhetem, miért akarsz eljönni a jelenlegi munkahelyedről?

2021. jan. 22. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor mondanék fel, ha találtam állást.
2021. jan. 22. 18:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a hatos mondja, én is így költöztem fel. Persze ha van egy rakás tartalékod, akkor felköltözhetsz előtte, de semmi nem garantálja h felvesznek. Én még városon belül is csak úgy váltok, ha van már másik aláírt szerződésem.
2021. jan. 22. 18:47
 8/15 A kérdező kommentje:

600 ezrem van, szeretem a munkahelyem, az a problémám hogy kis faluban lakom, 3 műszakban dolgozom havi 120-ért és szeretnék egyedül lakni. lakótársak nem jöhetnek szóba, rengeteg cuccom van, nem férnék el egy szobában. egy garzont olyan 70-80-ért ki tudnék fizetni.

gondolkozom hogy jelentkezem, felköltözöm, 1-2 hónapot kifizetek, és jelentkezem még vagy 20 helyre, valahol csak lesz maradásom. az a baj 80 km-re lakok, így mindenképpen először helybe kell költöznöm. A hatvani boscha dolgoztam, szerettem, csak a napi 2 óra buszozás miatt inkább helyben kerestem munkát. Most 5 percre lakok, csak falun se futja albérletre belőle..Nem éri meg.

2021. jan. 22. 20:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Pesten nem kapsz ennyiből garzont.
2021. jan. 22. 20:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Tessék, itt van egy egy szobás lakás, 20 nm, 75 ezer ft + rezsi, ami kb. 18-20 ezer ft (állítólag, a hirdetés szerint) - ez máris 95 ezer ft.

Bp-en egy bérlet 9.500 ft, tehát már 105 ezer ft-nál tartunk és még nem ettél, nem ruházkodtál, nem tisztálkodtál, stb.

[link]

Ezen az oldalon, amit belinkeltem, nézegethetsz albérlet árakat.

2021. jan. 22. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!