A budapesti boschban mennyit keres egy (női) gépbeállító?
Mennyi félretett pénzed van? Ugyanis albérletet csak úgy tudsz kivenni, ha min 1 havi kauciót leteszel és ezen felül még szoktak kérni 1-2 havi albérleti díjat.
Ha másokkal társulsz és többen bérelnek egy lakást, akkor szobabérlettel ezt talán olcsóbban megúszhatod - de kaució tuti akkor is kell.
Még valami... Általában a legtöbb helyre 3 havi próbaidővel vesznek fel, ami alatt MINDKÉT FÉL, INDOKLÁS NÉLKÜL FELMONDHAT!
Tehát akár az is lehet, hogy felvesznek, felköltözöl, majd mondjuk 3 hét múlva azt mondják: kösz, de holnap már nem kell jönni. Nincs felmondási idő sem.
Megkérdezhetem, miért akarsz eljönni a jelenlegi munkahelyedről?
600 ezrem van, szeretem a munkahelyem, az a problémám hogy kis faluban lakom, 3 műszakban dolgozom havi 120-ért és szeretnék egyedül lakni. lakótársak nem jöhetnek szóba, rengeteg cuccom van, nem férnék el egy szobában. egy garzont olyan 70-80-ért ki tudnék fizetni.
gondolkozom hogy jelentkezem, felköltözöm, 1-2 hónapot kifizetek, és jelentkezem még vagy 20 helyre, valahol csak lesz maradásom. az a baj 80 km-re lakok, így mindenképpen először helybe kell költöznöm. A hatvani boscha dolgoztam, szerettem, csak a napi 2 óra buszozás miatt inkább helyben kerestem munkát. Most 5 percre lakok, csak falun se futja albérletre belőle..Nem éri meg.
Tessék, itt van egy egy szobás lakás, 20 nm, 75 ezer ft + rezsi, ami kb. 18-20 ezer ft (állítólag, a hirdetés szerint) - ez máris 95 ezer ft.
Bp-en egy bérlet 9.500 ft, tehát már 105 ezer ft-nál tartunk és még nem ettél, nem ruházkodtál, nem tisztálkodtál, stb.
Ezen az oldalon, amit belinkeltem, nézegethetsz albérlet árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!