Hol tudnám teljesíteni a 6 hetes logisztikai gyakorlatom?
Figyelt kérdés
Ha van itt logisztikával foglalkozó vagy HR-es szakember, kérem segítsen.
Végzős vagyok műszaki menedzser szakon, logisztika szakirányon. Olyan helyet keresek, ahol teljesíteni tudom a képzéshez tartozó 6 hetes gyakorlatot. Számtalan helyen jelentkeztem már e-mailben/telefonon, de sehova nem sikerült még bejutnom.
2021. jan. 21. 12:59
1/12 anonim válasza:
És annyira idióta vagy, hogy még egy településnevet se tudsz ideböfögni?
2/12 anonim válasza:
Nálam leviheted a szemetet hetente 2x, igazolok neked 5 napot, akkor már csak 5 hetet kell megoldanod.
3/12 anonim válasza:
lássuk csak logisztikai gyakorlat... szerintem keress mondjuk temetkezési vállalkozót, komolyan neked diplomád lesz?
4/12 A kérdező kommentje:
Budapest, Székesfehérvár, Dunaújváros elérhető számomra.
2021. jan. 21. 13:48
5/12 anonim válasza:
3: ne aggódj, nem lesz neki! hiszen a gyakorlatát sem tudja megszervezni egyedül :)
6/12 anonim válasza:
Waberers Logisztika, BILK Logisztika, Gebrüder Weiss Dunaharaszti, Laagermax, Duvenbeck, Pro logis, Kühne & Nagel, Nagel Hungaris, AR Trans, mind ott van a környékeden.
De tulajdonképen pest környékén bármelyik ipari parkban találsz logisztikával-szállítmányozással-raktározással foglalkozó cégeket.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek nagy részével már próbáltam felvenni a kapcsolatot, de vagy nem válaszoltak, vagy elutasítottak.
2021. jan. 21. 16:12
8/12 anonim válasza:
Ezeken kívül megpróbálhatod még a termelő egységeket is, szinte mindnek van logisztikája. Porshe Hungária, Papas Auto, Honda, Wallis Motor, Aldi Logisztika, Lidl, Tesco logisztika Herceghalom, Spar raktárközpont Bicske, Higinet, DHL, DPD, valamelyik csak alkalmaz.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ebből ALDI, LIDL, Tesco, Spar az volt, a többit megpróbálom.
2021. jan. 21. 16:35
10/12 anonim válasza:
P&G? Az egyik legjobb cég ahol csinalhatnád a gyakorlatod. Bár mondjuk ez inkább supply chain, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!