Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik keveslik a 21-es minimálb...

Akik keveslik a 21-es minimálbér-emelést mit szólnának olyan helyhez ahol még ennyi emelés sincs( semmit se emelnek)?

Figyelt kérdés

Megszületett a paktum a 21-es minimál-emelésről. Combos 4%. Kemény, mert az infláció alsó hangon 5x ennyi.

Szidják is a szakszervet meg a kormányt stb.

De ezek vajon belegondolnak hogy vannak helyek ahol még 4% emelés sincs mert egy fillért se emelnek?

Semennyit se emelnek. Én pl a minimál felett kapok, nem sokkal és nekünk se idén se tavaly se tavalyelőtt (se jövőre...) nem lesz emelés.

Akkor én (mi) mit szóljunk?

2021. jan. 20. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is kiraktam egy kérdést fizetésről, egyből jöttek a balázsos válaszolók, ennyit erről.
2021. jan. 20. 18:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Árulja már el valaki, ki a franc az a Balázs meg mi ez az alapítványi iskolás duma? Minden második kérdésnél előjön, lemaradtam?"

Le... :-)

Aki évek óta olvassa, segít a gyakorin, gyakran belefut olyan kérdésekbe, amin kifejezetten látszik, hogy egy "munkaügyis troll" teszi fel, aki mindig valamilyen munkaügyi jelenséget emel ki és mindig az a vége, hogy de nem tud felmondani, mert hova is menne - aztán szép lassan kiderült, hogy 2-3 diplomája van és egy alapítványi iskolában dolgozik - állítólag - úgy nettó 160 körüli pénzért.

De szerintem tök jó munkahely, meret állandóan gyakorizik munkaidőben - szóval semmit nem csinál a fizetéséért és ezt Ő is tudja - azért nem akar elmenni máshová :-)

2021. jan. 20. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12: Lol. Erre én is válaszoltam, de törölve lett. :D
2021. jan. 20. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egész nap ráér írkálni gyakorin hogy mennyire rosszul fizetik. De ő csak egy másik alapítványi iskolába menne ahol nyugodtan lehet gyakorizni, nettó 300 ezer forintért alsó hangon. Nem tudja otthagyni a sulit mert ő ugyan nem fog dolgozni, büdös a munka.
2021. jan. 20. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

"Kihátrált a szakszervezet: hétfőn sem lesz végleges a 2021-es minimálbér"

"A közlemény szerint a MASZSZ elnökségének tagjai elfogadhatatlannak tartják, hogy miközben friss felmérések szerint egy év alatt átlagosan 9,1 százalékkal drágultak az alapélelmiszerek, a kormány éves szinten mindössze 3,69 százalékkal segítené a legrászorultabb embereket. Vagyis, a 4 százalék még a reálérték megőrzésére sem lesz elég - szögezte le az elnök."

[link]

2021. jan. 23. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!