Bevállalnátok heti 1-2x napi 6 órás utazást a munkahely miatt havi 130 nettóért?
Heti 1, de lehet heti 2 alkalommal osztottban leszek beosztva vagyis nem 8-16h, hanem 8-12h majd 4 óra szünet, aztán 16-20h. Abban a 4 órában szabad vagyok azt csinálok amit akarok.
Mivel benn az épületben nincs mit tenni 4 órát így hazamegyek.
Csakhogy az utazási időm 1.5 óra (több átszállással) egy irányban, vagyis napi 2 x 1,5 = 3 óra.
Ha egy osztott nap hazamegyek a két etap közt, akkor 4x 1,5 = 6 óra lesz az utazási idő.
Mást meg nem tehetek mert egy fűtetlen irodában nem lehet 4 órát dekkolni.
Mindezért havi 130 nettó.
Mit szólnátok? Csinálnátok?
Mindemögött pedig kéz alatti forrásaim szerint nem valós munkaszervezési ok van, hanem ez egy tudatos elüldözési kísérlet. Házon kívül akarnak tudni de a felmondás több havi végkielégítésbe fájna, így el kell érni hogy önként menjek.
ÉS sajnos ezzel lehet el is érik.
"Ha nem fogadod el a szerződésmódosítást, márpedig ehhez az kell, akkor ki kell rúgniuk."
Nincs itt semmiféle szerződésmódosítás amit el kéne fogadni. A jelen szerződésemben sincs benne a napi beosztásom csak annyi heti 40 órás főállás. AZ sehol sincs leírva hogy tól ig vagyok benn.
Meg aztán ahogy említem, nincs semmiféle új szerződés amit alá kell írni.
Ugyanakkor a feltételeiket meg gyak okból el kell fogadjam mert a munkaterületen ha nem osztanak ki nekem munkát akkor mit tehetek? Ha 12h-tól nem adnak ki munkát akkor álljak ott üresben órákig?
Kénytelen vagyok kimenni onnan.
"Vállalnék túlórát "
csak nem fizetnének ki. ennyi a szépséghiba.
"a szemem nem nyitnám k"
Jó persze hallottam már ezt olyanoktól akik azóta is itt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!