Szerintetek ha a kamionozást ki szeretném próbálni, érdemes előtte inkább egy szakmát kitanulni?
Mármint arra az esetre értem, hogy a kamionozás tulajdonképpen egy olyan dolog, hogy vagy bejön vagy nem és mire leteszi az ember a C jogist majd az E jogsit rá megy a gatyája aztán meg ha végén nem tetszik a szakma akkor meg egy felesleges befektetés volt.
Viszont jelenleg nincs olyan szakma se amire azt mondanám, hogy "na igen! Ezt akarom és ezt szeretném csinálni". Vezetni azt szeretek, ha valami miatt útra kell kelni már ugrálok örömömben :D Egyébként idén fogok végezni, a biztonság kedvéért lerakok egy emelt érettségit is, hogy ha esetleg az élethelyzet úgy adja, egyetem is elérhető lehessen de ilyenben egyelőre nem gondolkodok.
Szerintetek mi tévő legyek? Mi lenne a helyes döntés?
Családi támogatás is problémás ez ügyben. Beszéltem velük erről és nem igazán támogatják.
Azt mondták, hogy előbb valamilyen normális szakmát szerezzek meg és utána felőlük azt csinálok amit akarok.
Csak ugyebár milyen szakmát...
Nyáron azt meg akartam mindenképpen.
Sőt! Én a PAV I-en gondolkodtam ha már PAV, majd még ezt eldöntöm addig.
#4 Azt nem mondom, hogy motiválatlan mert nyitott vagyok több szakma iránt is, inkább azt mondom, hogy nem adódott lehetőségem több mindenbe belekóstolni így fogalmam sincs tudnám e csinálni.
Voltam már dokumentációs adminisztrátor illetve kőműves is nyári munka keretében. Utóbbi még jó is volt de előbbit nem szerettem.
#8: Ha nem akarsz számottevően többet keresni, mint a minimálbér, akkor teljesen helyes a megállapításod.
Ha viszont komolyabb pénzeket akarsz hazavinni, akkor szinte kivétel nélkül szakosodnod kell és érteni kell valamihez igazán jól. Még egy prostinak is meg kell tanulni rendesen sz/pni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!