Mennyire megbízható a profession.hu,ha állást keresel?
Sajnos nekem csak negatív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. Az egész cég egy nagy nulla.Hiába regisztrálsz,jó állást nem kapsz rajtuk keresztül,mert egy nagy kamu cég.
Több mint harminc helyre küldtem jelentkezést,de sehonnan nem kaptam visszajelzést,pedig nem vagyok műveletlen.

Egy ilyen CV is lehet jpgben, te meg kirostálod: [link]
A fájlnévnek meg nem sok köze van a hozzáértéshez. Az enyémet pl CV-Eng.pdf nek hívják, ha éppen úgy esik, utánateszem a monogramom, de ennyi. Az a lényeg, ami benne van.
Szóval gyanítom, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.

Aki jpg-ben küld életrajzot azzal szóba sem szabad állni. Menjen kukásnak.
Én tanár vagyok és hülyét kapok hogy a 30 fős osztálytól 30 db "dolgozat.doc" érkezik és egynek sincs annyi esze hogy már a tárgy követelmények első sorát elolvassa: beadandó név + tárgynév + dátum....
ez 30ból 30nak magas.....
érthetetlen.
#5 Te adtad meg a jó választ.
Belátom,rosszul fogalmaztam a kérdés feltevésekor.
A Professionnal az a gondom,hogy amikor telefonon is megkeresem azt a céget,amelyiknél megpályáztam egy állást és érdeklődtem,hogy találkoztak-e a pályázatommal,akkor a válasz az egyértelmű nem volt.
Ez több alkalommal is előfordult,ami kérdéssé teszi,hogy érdemes-e rajtuk keresztül munkát találni? Sietve hozzáteszem,hogy volt olyan állás is,ahol velem együtt mindössze kilencen pályáztuk meg és mégsem kapták meg amit küldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!