Bajára vagy Szekszárdra mely vállalkozásokhoz érdemes beadni álláspályázatot?
Így nem sok minden jöhet szóba, gyakorlatilag valami szalag munka vagy ilyesmi.
Sugó food ( hűtőház), Pick szeged (volt délhús), Tetrabbit (nyúlvágó), Kenyeres biztonság technika . Gergely trans is szokott a malomba rendszeresen embert keresni de azt inkább kerüld el ( cigány az illető, bejelenteni és fizetni sem szeret, ezért is keres folyton embert).
Baja környékén Sükösdön a Hazai Arany ( fűszer üzem), túrórudi gyár ( a pontos cégnevet nem tudom).
Vaskúton a gombóc üzem de erről se halottam jót például wc re csak úgy mehetsz ha 30 percel elötte jelzed.
Ha van jogosítványod akkor az Unix és a Bárdi is szokott keresni alkatrészkiszállítókat.
Hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Azért elég sok kisebb-nagyobb cég van a környéken.
Szerintem határozd meg magadnak hogy milyen terület érdekel, és úgy keresgélj. Lehet kicsit tovább tart, de értékelik a cégek hogy ha szakmailag kompetens tanulók érdeklődnek náluk.
Ha érdekel ipari automatizálás vagy műszaki előkészítés területe akkor akár nálunk is megpróbálhatod! :)
#4: A Sugo Food weboldalán az "aktuális" munkalehetőségek között számosnál azt írják 2021 januárjában, hogy "Ha a fentiek felkeltették érdeklődésed kérjük, hogy szakmai önéletrajzod bérigényed megjelölésével, az allas@sugofood.com e-mailcímre küldd el, legkésőbb 2020. október 30-ig."
😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!