Nettó 180 ezer forintból meg lehet élni Budapesten?
Figyelt kérdés
Nettó 180 ezer forintból, egyedül egy albérletben Budapesten.
Szerintetek meg lehet így élni?
2021. jan. 13. 20:50
11/11 anonim válasza:
Egyedül? Ez azt feltételezi, hogy garzont bérelsz, ami 100-nál kezdődik + rezsi. Ezen felül kaját veszel, ami drágább Budapesten, alsó hangon 60ezerrel számolj. MÁris kimerítetted a 180-as keretet, és akkor ott vagyunk, hogy félre is kéne tenni, meg élni is. Ebből a pénzből vegetálni lehet.
Én 140 nettóval indultam amúgy 7 éve, de akkor még "csak" 50-et fizettem albérletre, ja és beértem szobával.
De ha neked ennyit mondtak állásinterjún, ott nem veled van a baj, mert egy sima futár vagy segáédmunkás is hazavisz már legalább 250-et.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!